tisdag 10 augusti 2010

Vi bestämde vilken låt som ska spelas igår

Godmorgon!

Idag är det Tisdag! En dag närmre Lördag! HURRA!!!

Vi bestämde oss igår för vilken låt vi ska spela precis innan vigseln och när vi går fram till Marianne som ska viga oss... jag avslöjar inte här och nu vilken det är, men det är en låt som både Fredrik och jag älskar och som vi båda känner väldigt starkt för!

Idag är min "lediga" dag så den kommer nästan uteslutande att handla om lördagens bröllop. Vi har som sagt några småsaker kvar att göra, har vi tur får vi i ordning det idag... nästan allt, har ett möte på torsdag förmiddag också, efter det är det klart... nästan, har visst ett möte på fredag också...

Det känns så overkligt att det är så nära nu. Svårt att beskriva hur det känns... lite pirrigt, men inte nervöst. Jag gissar att jag på lördag kommer att vara lite lätt nervös, inte för att säga JA till Fredrik utan ifall jag ska göra bort mig.... snubbla eller något...

Stackars Fredrik är redan superstressad och nervig, han som brukar vara lugnet själv. Min prins... jag försöker lugna honom, men så kan jag ju inte riktigt låta bli att stressa honom lite också, elakt jag vet, men det är ju så kul att säga t.ex "Du får ju inte snubbla eller så, tänk på att det är en dag ALLA kommer att minnas..."

Nåja... på söndag vet vi hur det gick och då kommer vi antagligen att antingen ligga i den stora sängen, sitta i den egna bastun eller göra något annat i den stora, lyxiga sviten vi spenderar bröllopsnatten i - och tänka på vilken fin dag det var, oavsett om vi snubblade eller inte, för då är vi äkta makar!!!

2 kommentarer:

  1. Vill ju veta vilken låt ni valt ut!

    SvaraRadera
  2. Tack söta du för din kommentar i Ranas.

    Och HÄR händer det grejer, vill jag lova!! Du ska gifta dig!! Vilka underbara nyheter. Jag är mycket, mycket glad för din skull. Ni kommer att få en underbar lördag, den bästa i era liv.

    Kramar!

    SvaraRadera