söndag 19 september 2010

Röstad och klar!

Så! Röstad och klar! Fick stå i kö för att komma in i vallokalen! =)

Vad skönt det ska bli när valet är över! Då kan vi fokusera på lite viktigare saker - som att vi öppnar BEE på torsdag igen efter ombyggnad och renovering! Dock kommer viss renovering av lokalerna att fortsätta ett tag till, men en stor del är klar då!

Oavsett vem som kommer att styra landet efter idag så är jag glad att jag lever och bor i Sverige. Tänk så många länder där det är en omöjlighet att få påverka, att få uttrycka sin åsikt.

Tänk i så många länder där jag hade dödats för att jag råkar vara förälskad i en annan man. Tänk att jag har fått gifta mig med en annan man!

Tänk om jag hade bott i ett land där en kvinna inte hade fått visa sig eller yttra sig, eller där en kvinna hade blivit mördad för att en man hade våldfört sig på henne.

Visst har vi det bra?

Visst finns det mycket att klaga på också, men va fan - jag väljer att se det positiva - det kommer jag att göra även imorgon - oavsett block som kommer att regera...

Reinfeldt delade ut pris på QX Gaygala 2010

Fredrik Reinfeldt delade som första (och enda) statsminister ut pris till "Årets Homo-/Bi" till Mariette Hansson på QX Gaygala 2010.

Jag satt i publiken och ovationerna tog aldrig slut! 

Det är faktiskt ganska stort...

Blåval!

Ja... det är valfritt att rösta, för mig blir det BLÅVAL idag!

Hoppas att SD inte klarar 4% spärren...