fredag 18 december 2009

Gävle ikväll!

IKVÄLL BLIR DET FEST PÅ CLUB CAVA I GÄVLE!!!

Björn Skogsberg & vackra fröken Emelie Aulin är kvällens värdar på Cava Goes Gay!

Gävles enda gayklubb!

Jag har fått äran att lira musiken där för andra gången.

Har inte mycket inplanerat, mer än att jag lovat en gävle-bo att spela Lady GaGa´s "Bad Romance", men det gör jag med nöje eftersom det är en av mina favoriter också! =)

Kommer hem imorrn igen - ska ju spela på BarBee då!

Är det någon som känner för att fira nyår på Bee? Biljetter finns nu...
Share/Save/Bookmark

Julkonsert

TACK till Sten & Ulf som äger Bee Kök & Bar och som även sjunger i manskören Hellmans Drengar för biljetterna till premiärföreställningen ikväll!

50 män som sjunger... ja, det låter inte så hurrans kul som det faktiskt är! Hellmans Drengar är en kombination av skönsång och skådespeleri. Alltid med glimten i ögat och humor blandas med allvar.

Ibland sjunger dessa 50 män, ibland har de en oerhört begåvad solist, en kvinna vars namn jag är osäker på, men Sofia Norrby någonting kanske... och ibland allsång med hela publiken!

Jag har varit på några av körens konserter förr, men denna var den bästa! De fick stående ovationer vid föreställningens slut och applåderna upphörde inte på en lååång stund.

Sten & Ulf erbjöd samtliga i sin personal biljetter till någon av föreställningarna - en mycket uppskattad gest. Jag är inte van vid arbetsgivare som har en bra personalvård... men kan nog snabbt vänja mig vid det...=)

Fredrik och jag gick nöjda och glada hem genom ett iskallt och snöigt Göteborg...

Jag vill varmt rekommendera ALLA att gå på en av konserterna, de har en på fredag (18:de) och två på lördag (19:de) och biljetter kan du köpa här: KÖP BILJETT HÄRLänk
Share/Save/Bookmark