fredag 19 februari 2010

Ujujujujujujujujujuj

Ujujujujuj vilken stressig dag!!! Möten, shopping, arbeting med mera... Snart är det kvällen och det blir rajraj på BEE!

Har fått en plattång idag... är det någon mening att platta håret när det vräker ner snö?

Ja, ja... kom till Bee ikväll så kan vi skåla!!!

Schlagerprofilerna DJ:ar!

Share/Save/Bookmark

JAG HAR INTE TID!

Jag har VERKLIGEN inte tid att blogga just nu. Bara så ni vet! =)

Share/Save/Bookmark

Reportage om fredagens fest på BEE - LÄS HÄR

HÄMTAT HÄR

Melodifestivalfansen laddar för fest i Göteborg

Det är ju alltid många fester kring Melodifestivalen. Förutom invignings- och efterfest samlar sig nu alla fans till en fest nu på fredag på Klubb Busy Bee i Göteborg. Många tillresta fans och många som jobbar med Melodifestivalen på olika sätt förväntas komma. Det här är en fest för alla som vill uppleva äkta festivalkänsla och ingen V.I.P. eller pressbadge behövs. Det bästa; det är fri entré. Men kom i tid. Kön kan bli lång!

Melodifestivalen tar nu över Göteborg och hela staden fylls av artister, låtskrivare, autografjägare, fans och andra glada människor! Två killar som följer med på turnén runt om i Sverige är Ronny & Ken - även kända som "Schlagerprofilerna" (http://schlagerprofilerna.blogspot.com). På fredag gäst DJ:ar de på Klubb Busy Bee.

Schlagerprofilernas fest är speciell på flera sätt. Det här blir första gången som de stora fan-sajterna inom Melodifestivalen och Eurovision samsas under ett tak och ställer sig bakom samma fest. Förutom oss på Poplight kommer internationella sajten esctoday.com att vara på plats. Escsweden.com är där. Eurovisonary.com lär vara där. Melodifestivalklubben är där liksom OGAE-nätverket. Kan vara som så att även Eurovision.tv är där. Frågan är – kommer du att vara där?

Poplight jobbar febrilt med att förse denna speciella fest med någon kul överraskning till glädje för alla som besöker Schlagerprofilernas fest!

Om man är det minsta schlagerintresserad så är det alltså ett ypperligt tillfälle att besöka Bee Kök & Bar i stora Saluhallen på Kungstorget 13-15.

Öppet till kl 03 med fri entré och åldersgräns på 20 år.
”Busy Bee” är Bee Kök & Bar´s nya fredagsklubb.

Share/Save/Bookmark