fredag 7 augusti 2009

Idag ringde Aftonbladet - IGEN - OCH tidningen QX... SKA MADONNA TILL GOSSIP???

Idag har Aftonbladet ringt igen och är övertygade om att Madonna ska till Gossip... sedan ringde tidningen QX och gjorde en intervju samt frågade om Madonna kommer... Snacka om hysteri... Madonna... på Gossip...??? Ja, jag vet inget och kan inte prata om det... ;)

Share/Save/Bookmark

KOLLA! Jag vann en ABBA tisha!

Jag är uppvuxen till ABBAs glada toner, än idag är musiken up-to-date. Tänk vad långt före ABBA låg i tiden.

Det var en tävling på nätet där man skulle skriva sin favorit ABBA låt och en motivering till varför just den var favorit. Jag valde "Lay your love on me" med en motivering jag inte minns... idag damp ett paket ner i brevlådan med en t-shirt med texten "ABBA" i guld! Jag älskar den och ska ha den på jobbet ikväll, som jag kanske t.o.m tillägnar ABBA eftersom det är jag som spelar musiken ikväll! =) Kan man ha en ABBA t-shirt när det är Madonna helg i Göteborg?

Apropå Madonnahelg... hysterin är igång och min Gossip-telefon ringer varm... folk som vill stå på gästlistor och ha VIP treatment... det KAN hända att jag bojkottar denna helgen och låser in mig hemma istället...Share/Save/Bookmark

JAG VILL HA SEMESTER NUUU!!!

Jag känner att det kommer att bli en jobbig helg.

Jag vill & behöver semester... jag märker att det börjar bli lite ansträngt att vara trevlig och glad, som annars brukar komma naturligt... Från och med söndag så ska jag vara ledig i 10 dagar!!!

Redan ikväll märktes det av att folk kommer till Göteborg för att gå på Madonnas konserter... både positivt och negativt.

Positivt: Många nya trevliga ansikten som besöker Gossip.
Negativt: Vissa förknippar sådana här evenemang med att vara så fulla som möjligt och bete sig som grottmänniskor. Vi får vara hårda i dörren denna helgen!

Just nu: Längtar till måndag kväll när Fredrik, Buddha & jag kommit till stugan vi hyrt i Kristianopel, korkar upp ett gott vin och bara njuter av att vara ledig... =)

Guten Nacht allesammans!

Share/Save/Bookmark