lördag 20 mars 2010

AAAAAJ!

Det är LIVSFARLIGT att vara ute och gå i skogen just nu kan jag säga... jag och Buddha åkte ut och tog en promenad... slaskigt och ishalt, vi har slirat omkring i en timma - vet ni hur det känns i ben och fötter efteråt? DET GÖR SVINONT!!!

Men nu är jag hemma... sitter i soffan och oj:ar mig över att mina gamla ben värker... apropå gammal... ikväll ska det firas att jag fortfarande "bara" är 33 i några dagar till... Igår kom Robban som står i dörren på Bee med en Metro i handen och ett brett leende joddlandes "MARKUS! MARKUS!!! Läs detta!!!!!" - jag tog tidningen och läste något om att när man fyllt 34 år så är ungdomen borta och man är gammal... att ungdomen är borta hade jag redan förstått, men gammal vet jag inte riktigt... jag ser mig mer som "ung vuxen"!

Min käre pojkvän som bara är barnet jämfört med mig, han är 27 (blir 28 i år), han känner sig som 100 år idag... hahahaha (hjärtligt och lite elakt skratt) - han var ute med sina arbetskollegor igår och det dracks nog en och annan droppe vin... Köpte thai-mat med mig efter skogspromenaden, men det var bara jag som åt... ni fattar säkert att han är LITE bakis... =)

Igår var Annie på Bee också! Min söta Annie som bor i Malmö och vi umgicks en hel del på den tiden då jag också bodde där. Hon är i Göteborg denna helgen med sin söta flickvän Anna. Tyvärr hade jag inte så mycket tid igår att umgås, men hoppas det blir mer ikväll.

Förutom dessa två vackra flickor så var det riktigt bra med folk igår. För att köra lite "namedropping" - snyggingarna och äkta makarna Mattias & Håkan Isacsson från Stockholm - fan vilket snyggt par!!! Bästa och sötaste Anna, födelsedagsbarnet Adrian, fotomodellen Linus, dragshowartisten Doris, Tranzmizzion primadonnan Johan, Disc Jockeyn Jonas, operasångaren Hans Kristian... jag kan hålla på i evigheter, men det var en himla massa roliga människor!!!

Blir nog en bra kväll ikväll på Club BarBee - Micke Hjernestam gör sin DJ-debut!

Vi kommer att vara 15-20 pers som ska käka vid kl 19 på Bee... älskar nya menyn! Vet inte riktigt vad jag ska äta än, men det jag vet är att jag ska ha "Chevre Chaud" till förrätt, det är så gott - rekommenderar alla att prova det! Till det blir det nog rött vin. Vi har ett ekologiskt vin som heter "35° South" som är supergott! Finns även i vitt och rosé som också är jättegott!

Nu ska jag nog badda Fredriks panna lite så han tillfrisknar till kvällens festligheter!

Share/Save/Bookmark

BRUUUUUSCH!

Lördag - DJ Micke Hjernestam - FEST!

Välkomna...
Share/Save/Bookmark