torsdag 9 juli 2009

Vill DU gå i PRIDE-paraden med Gossip?

Snart är det PRIDE-festival i Stockholm.

Själva paraden är lördagen 1 augusti. GOSSIP kommer att gå i paraden och vill härmed fråga alla GOSSIP-anhängare om vilka som vill gå med.

I anmälan att man vill gå i paraden frågas efter hur stor gruppen är och därför behöver jag veta hur många som vill gå med oss.

Svara mig (markus.gisslen@hotmail.com eller Markus Gisslén på Facebook) snarast om du vill gå i PRIDE paraden med GOSSIP!

Läs mer på: www.stockholmpride.org

Kolla in vår utsikt

Tog några bilder från vårt köksfönster och vår balkong. Ganska mulet och tråkigt väder, men jag älskar vår utsikt. Fina gamla hus runtomkring, takåsar och Skansen Kronan... Vi kunde inte fått ett bättre läge och en finare lägenhet! ...men vi kunde ju fått hiss i huset och diskmaskin... =)

Utsikt mot Skansen Kronan från balkongen

Från balkongen ser vi ut över takåsarna

Snett nedanför ligger korsningen Storgatan/Viktoriagatan

Innergård

Utsikt från köksfönstret

Fan vilka gäster!

Jobbade ikväll, efter att ha varit ledig i 5 dagar, ville vara ledig mer och hade inga förväntningar på kvällen, men som alltid på Gossip så var det bara trevliga gäster. Gäster som gör Gossip så bra! Speciellt kul var ett par som kom in och den ena killen visste allt - ALLT - om mig! Måste sluta skriva så personligt på bloggen... trodde inte någon läste, än mindre la det på minnet...

Ikväll sålde vi en hel del biljetter till Sommarfesten på lördag. Blir nog bra drag där... kommer även att vara en hel del bra drag-queens där! Jag lovar er - det kommer att bli en fest som man inte vill missa!

Kul och spännande för mig eftersom det är första gången jag ska vara DJ någon annanstans än på Gossip - OCH - på plats kommer Martin (escsweden.com), Barry (esctoday.com) och Maria (OGAE Sweden) att vara! Kritiska och krävande schlageröron! En utmaning för mig... =)

Nu är det dags för sängen, vi ses på Gossip imorgon hoppas jag! Kram på er alla!