lördag 7 mars 2009

GRATTIS ANGELA!

Foto: Lars Bohlin, QX

Mer bilder HÄR från igår på QX

RÖSTA PÅ SARAH DAWN-FINER IKVÄLL!

Vill ni att vi ska ha en chans i ESC 2009? RÖSTA IKVÄLL PÅ SARAH DAWN-FINER

Du kan läsa allt om Melodifestivalen & Eurovision Song Contest (ESC) HÄR

Dagen efter kvällen före


Shit pommes frites vilken lyckad kväll det blev igår! Thank God!

Det hela började med att vi (Jag, Adam, Aron, Dijana, Filip, Orion & Henrik) möttes på The Studio för att bli sminkade. Grymma stylister, trevliga också! Ser verkligen fram emot bilderna som togs av deras fotografer sedan! Får dem i veckan hoppas jag. TACK Léon, Sofia & alla andra på Studion!

Därefter åkte vi till Gossip, och vi var där i god tid innan öppning kl 21. Gossip är nu nymålat, nytapetserat och uppfräschat! Så snyggt... Silvriga/metallfärgade väggar och silver/svarta tapeter. Jättefint! Bengt har gjort ett skitbra jobb! Hoppas att gästerna gillade det också... Tyvärr var discokulorna slut på Clas Olsson igår, men lika bra var det för lampan till kulan (den som liser på kulan så att det blir sådär fina prickar ni vet) gick sönder under kvällen igår. Tüüüpischkt!

I ALLA FALL så blev klockan 21, kön sträckte sig längs med husväggen utanför den lilla bögklubben och bögarna, flatorna och de andra (heteron, bin, faghags, gay-wannabe´s mm) såg så uppspelta ut! Orion hade fått av sig tröjan och visade sin tvättbräda - fan också, trött på min tvättbalja... vill också ha tvättbräda på magen!
Gästerna kom in, de 50 första trogna gästerna fick två lotter var som de kunde vinna priser på under kvällen och alla bjöds på bubbel.

Så kul med en kväll där ca 95% av gästerna verkligen är stam-stammisar! =) Utan er hade Gossip ALDRIG vunnit priserna på Gaygalan... två år i rad! *stolt*

Folk drack och dansade, och drack... och dansade... och drack... sedan var det utlottning av priser! Roligaste var ju att Angela som fyllde år igår vann en CK klocka! Du var SNYGGAST igår Angela!!! GRATTIS!
... att Fredrik vann ett årskort på Crudo Gym gör ju inget... om jag själv inte har tvättbräda på magen så är det ju trevligt att ha en i samma säng i alla fall, eller hur!?

Tråkigast igår var att vi inte fick Tom Ford solglajjorna som utlovats, bara så ingen tror att jag snott dem! Tråkigt var också att en påse med priser blev snodda... mycket tråkigt! Speciellt när man jobbat ganska hårt för att få ihop dem... ja, ja... ska inte vara bitter över det. Shit happens... men lite förbannad är jag! SKÄMS!

När jag ropade ut lotterna igår, så kunde jag faktiskt namnen på alla vinnarna... är det ett tecken på att jag jobbat på samma ställe liiite för länge??? Kanske tragiskt, men jag tyckte det var kul! Kul att priserna gick till våra stammisar!

TACK alla fantastiska sponsorer! Utan er hade kvällen inte varit i närheten så lyckad!

Jaha, nu är det då dagen efter kvällen före, och jag är ganska pigg. Vi gick faktiskt en lille runda till Park Lane efteråt (förlåt Anna, men ville verkligen inte). Fredrik, Betty-spaghetty & Elsa var ju i sitt esse när vi stängt... glada visor "sjöngs"... enda sättet att få ut dem var att lova att jag skulle komma till Park Lane, bara de gick ut och gick i förväg... 3 vodka russchian senare så var jag inte så trött längre, men då stängde ju Park Lane... En snabbis till Greenwich och käka nattamat, sedan hem, ut med Buddha och sedan sova... och nu sitter jag här... nu var det över... hoppas vi vinner nästa år igen så vi kan ställa till med baluns då också! =)

Ikväll är jag ledig, ska fira Angelas födelsedag på Restaurang Manana på Kungshöjd. Ska bli trevligt. Funderar på att väcka Fredrik snart... eller lika bra att han får sova ut kanske... får nog ta en promenad med Buddhisten istället.

TACK alla som var med igår - tack mina kära kusiner med respektive som kom - jag älskar er!

Ha en trevlig lördag! GÅ TILL GOSSIP IKVÄLL!!! (DJ Aron spelar - ni vet själva att det blir grymt!!!)