tisdag 3 mars 2009

Kräksjuka på Fredriks jobb...

USCH!!! Kräksjuka på Fredriks jobb... hoppas man inte blir smittad... även om jag skulle må bra av att tappa några kilon.. =)


Vinterkräksjuka
Smittar till och med när du har blivit frisk.

Spridning: Väldigt smittsamt. Smittade kan smitta upp till två dygn efter att de tillfrisknat. Smittar via direkt kontakt, otvättade toaletter och andra ytor som kommit i kontakt med sjuka.

Hur undvika: Tvätta alltid händerna efter ett toalettbesök och innan du äter.

Vem drabbas: Alla kan drabbas. (Aftonbladet)
Hörde precis Azerbaijans bidrag till ESC 2009 med Aysel & Arash (från Sverige), den är bra!

http://www.youtube.com/watch?v=C4YAoviSUKA

Melodifestivalen & Eurovision Song Contest 2009Melodifestivalen 2009

* Artisterna var väl nästan de enda som var något att ha. Många bra namn så som t.ex; BWO, Agnes, Måns, Marie Serneholt, Shirley Clamp, Lili & Susie, Sarah Dawn Finer, Malena Ernman, Alcazar, Emilia, EMD mfl.

* Petra Mede... jag gillade henne inte på Gaygalan och jag tycker inte hon är i närheten av Luuk i Melodifestivalen. Alldeles för gäll röst. Hon är roligast när hon drar spontana skämt, hon borde improviserat sig igenom hela festivalen!

* "Vykorten" från de olika städerna, där de letar lokala stjärnor, men de sjunger "tingeling" hela tiden. VEM kom på detta? Fy f-n vad tråkigt och töntigt. USCH! Charlotte Perrelli & Martin Stenmark som gjorde sketcher i första delfinalen borde ha fortsatt...

* Duellerna... räcker det inte att vi ska telefonrösta EN gång varje vecka? Vem orkar hålla på och rösta om och om igen... Spännande? Nää...

*. Internationella juryn. Är vi inte myndiga i Sverige? Är det inte vi som ska rösta fram vår representant? Endast vid ett tillfälle har internationella juryn lagt sin nominering på ett bidrag som inte gick vidare genom våra telefonröstningar, det var låten "Alla" som en artist som heter Sofia framförde, på grekiska. Jag skulle vilja se ett bidrag i Grekland framfört av en grek, på svenska! Undrar hur det skulle låta!=)

* Christer Björkman. Han är fantastiskt duktig, men är det inte dags att lämna över till någon annan snart...?

* Låtarna.... inte många av riktigt hög klass va? T.ex. Star Pilots & låten Higher? Den är ju för f-n snodd rakt av!

* Sarah Dawn Finer eller Malena Ernman till Moskva säger jag!!! OM vi vill ha en chans att hamna 10-i-topp i Eurovision såklart... annars kan vi skicka Amy Diamond...

EUROVISION SONG CONTEST 2009 (16 Maj i Moskva)

På sidan escsweden.com kan ni läsa om de olika bidragen mm.

Av de länder som redan röstat fram sitt bidrag så tycker jag att Norge & Grekland är de bästa!
För Norge tävlar en kille som heter Alexander Rybak med låten Fairytale - mycket fiol, och coolast är att han spelar själv! Älskar låten och hoppas att Norge vinner!
För Grekland tävlar supersnygge Sakis Rouvas med låten This Is Our Night. Vet inte om låten är så himla bra... men Sakis är sååå snygg!!! (NÄSTAN lika snygg som Fredrik...)

Bilderna:

Alexander Rybak & Sakis Rouvas

Festen på fredag!


Gästlistan till vår fest nu på Fredag på Gossip är HELT full!!

Vi kommer däremot att släppa in folk som inte står med på listan efter kl 22.30 i mån av plats (det finns ju alltid pajaser som skriver upp sig på gästlistan och inte dyker upp i tid!!!).

ALLTSÅ - du som står med på listan kommer in med ditt namn mellan kl 21-22.30, därefter släpper vi in i mån av plats.

Vi kommer under kvällen att lotta ut en massa fina priser som vi fått av sponsorer. Vi ger de 50 första gästerna två st lotter, sedan får man lotter när man handlar i baren, ju högre belopp, desto fler lotter får man!

Några av priserna man kan vinna är:

2st Calvin Klein klockor (INTE Thailändska... haha), Tom Ford solbrillor, digitalkamera med xtra minneskort, Solglajjor från Prestige By Barda, en extreme makeover inkl. fotografering av The Studio, en övernattning på SAS Radisson hotel i gbg, presentkort på olika massager (menar då hel- & halvkropp, inget snusk!!!), presentkort på FACE STHLM Makeup studio i gbg, klippning & styling av en av Göteborgs främsta frisörer - JANNA GUNBERG, 3st exklusiva halsband från Efva Attling, designkuddar från MIKMAK (APsnygga!), 4st gym-kort - HELÅR på Crudo Gym i centrala Gbg, en tavla på en lättklädd man målad av konstnären Mats Gustavsson, Regnbög... nej, regnbÅgsflagga från RFSL samt medlemsskap i RFSL, en helårsprenumeration av tidningen QUEEN... och mycket mer!
TACK alla fantastiska sponsorer!

Dissar Federley!


Gulligt av Fredrick Federley att länka till min nya blogg, trots att jag dissade honom igår kväll när han var i Göteborg och ville ses på Gossip... men jag gjorde väldigt tydligt för honom att jag istället valde att ägna min lediga måndag åt att vara hemma och krama på Fredrik (Min Fredrik alltså)...

Nä, Federley fick alltså böga omkring i Göteborg på egen hand... undrar hur det gick...

Fredrick!!! Vad hände? Hur var din måndagskväll i gbg? Fick du pussas? Kramas? Något annat????

Bilden är från QX Gaygala på Cirkus i Februari... Den lättfotade "kvinnan" till höger är Ursula... Fredrick Federleys tvillingsyster...
Hmmm... precis fått igång bloggen... lite kass på hur man gör!

De första inläggen kanske blir liiite ointressanta och meningslösa... ha lite tålamod! ;)

Ska i alla fall snart gå ner till jobbet. Målaren har varit där idag och spacklat... behöver också spackla mig lite innan fredag... men det får inte målaren göra, det får de duktiga stylisterna på The Studio göra. Vi som jobbar på fredag, med undantag från Sam, ska ju bli (förhoppningsvis) coolt sminkade.

På lördag är jag iaf ledig, då ska vi fira ANGELA´s... hmmm... ööööhhhh... födelsedag, man behöver ju inte skriva ut att hon faktiskt blir 40!!! 40!!!!!!! FYRTIO!!!!!!!!

Buddha

Onödig stress...

Jag blir så trött på mig själv... varför stressar jag upp mig utan anledning. Idag vaknade jag utvilad och nöjd med min natts sömn, men så fort jag vaknade till liv så kom stressen krypande! SHIT!!! Snart är det fredag och dags för att festen på Gossip ska vara... jag har ju inte hämtat alla sponsgrejor! Måste gå ut med Buddha (hunden) innan.... sedan MÅSTE jag åka runt o samla in sakerna....

Det är ju flera dagar kvar och jag har ju redan fixat allt... nästan allt... eller???