lördag 25 april 2009

HURRA!!!

Shit vad skönt! Vi öppnar inte Gossip förrän kl 20 ikväll! Känns meningslöst att öppna kl 18 när det är så fint väder... Väldigt skönt måste jag säga! Då behöver jag inte stressa ännu på ett tag... kan ta det lugnt, chilla, slappa... bli av med baksmällan... kan inte dricka alkohol längre, det räcker ju att jag luktar på sprit så blir jag bakis. Måste ha med min höga ålder att göra.

Apropå Gossip så tror jag att det kommer att bli knökfullt ikväll, men gästerna kommer nog ganska sent, såg på statusfälten på Facebook att massor av folk ska grilla ikväll. Det är nackdelen med att jobba på krogen - man missar alla trevliga grill & vinkvällar!

Ha´re gött, hej!

Vilken fest det blev igår! =)

Det blev en riktigt kul kväll igår!

Innan jag skulle börja jobba mötte Fredrik & jag upp Jessica och Maria från NK Details, vi gick till Linnéterrassen och de drack vin o jag tog en öl, sedan lämnade jag dem för att gå och jobba. Det var en ganska lugn kväll på Gossip igår, jag gissar att det berodde på det fina vädret och att det var club Queer.

I alla fall så gick vi (jag, Anna, Adam & Sam) till Queer efter vi stängt. Det var "Scottish" tema där och jag frågade Henkan som arrangerar klubben om han hade kallingar på sig under sin kilt, för enligt traditionen ska man ju inte ha det, han sa att han inte hade det och självklart ville jag ha en bild till bloggen - OCH DET FICK JAG!!! hahaha

Här nedan kommer lite bilder från igår/inatt...

Fina Jessica på Linnéterrassen

Maria & Fredrik - Linnéterrassen

Fredrik, Jessica & Maria på Gossip

Henrik & Jesper shottade på Queer

Peter & jag - ordentliga killar!

Sam dansade! =)

Henke ville inte vara med på bild... tji fick han!

Johan i baren på Queer

hahaha kolla Adam i högra hörnet!!!

Aron gjorde ingen besviken med sin musik!!! Du är BÄST!!! Men ikväll spelar du på "rätt" ställe igen...

Adam, Peter & Anna

hahahahaha Henkan bevisade att han inte hade något under kilten!!! TACK för en jättekul kväll!