torsdag 6 maj 2010

Längtar...

"Mitzi"-stugan

Lummig tomt

Vatten överallt!

"Mitzi"-bryggan

"Lill-Stinas" brygga... har sett bättre dagar, men charmig...

Finns det något bättre än att vakna och se solen skina och att träden börjar bli gröna!? Jo... jag kunde vaknat i Mitzi-stugan hemma på Knarrholmen hos mamma och pappa... längtar som fasen dit! I sommar ska Fredrik och jag för första gången ha en "riktig" semester ihop! När jag jobbade på Gossip fanns det inget som hette semester... denna sommaren ska vi bl.a spendera en hel del tid i sommarstugan. Vi ska fixa och pyssla, sola och bada och hjälpa till hemma på tomten.

Knarrholmen är en riktig idyll, en ganska unik plats. Det är en liten ö utanför Karlskrona (jag vet att det finns en ö i Göteborg som heter Knarrholmen, men det är alltså inte den...) som mina föräldrar köpte 1970 och det är bara vi som bor på ön. Det innebär att man kan sola och bada helt ostört och det är lyx!

Pappa & mamma renoverade och fixade till en av stugorna som kallas Mitzi-stugan (eftersom den ligger precis vid en av bryggorna där vår gamla båt "Mitzi" brukade ligga...), det finns två sovrum, vardagsrum och kök och den ligger ca 3 meter från vattnet... Tänk er en ljummen sommarkväll på bryggan, doppa fötterna i det varma vattnet, sippa på ett gott vin, lite tända ljus och tillsammans med den man älskar mest... LÄNGTAR!!!

Men idag är det ingen semester... idag är det ett ganska fullspäckat jobbschema! Därför har jag inte tid att sitta här och drömma mig bort... men får ett stooort leende på mina läppar när jag tänker på att jag ska ha semester... det var snart 6 år sedan sista semestern!!!

Share/Save/Bookmark