torsdag 16 april 2009

Passa på att köpa biljett innan 27/4!

Snart är det dags för den årliga HBT-Festivalen i Göteborg (15-17 Maj). För er som inte vet vad HBT står för så kan jag informera om att det står för H= Homo, B= Bi, T= Trans.

På fredagen är det invigningsfest på Världskulturmuséet, lördagen olika aktiviteter i stan, söndagen avslutningsfest på Valand. Personligen så hinner jag inte gå på så mycket eftersom jag måste sköta festerna på GOSSIP såklart! MÅSTE däremot gå på invigningsfesten och kolla på JONATHAN FAGERLUND (som var med i Melodifestivalen) och så MÅSTE jag gå på avslutningsfesten på söndagen då det är DRUGBINGO!!! Hysteriskt roligt med tantclowner som bingotanter - LEO B & CUNIGUNDA - får EJ missas!!!

Jag är inte inblandad i avslutningsfesten, men tycker det är ett MÅSTE för stans HBT folk att gå på! Förköpsbiljetter kostar 100 spänn fram till 27 april, billigt! Jag har redan skaffat biljetter! Har du?

HÄR KAN DU KÖPA DIN/DINA BILJETTER!

MIN BROR VAR DJÄVULENS BARN!

Jag när jag var liten - ni ser ju själva att jag redan som liten såg intelligent ut... hahaha

NU FÖRSTÅR JAG! NU HAR JAG BEVIS!!!

När jag var liten fick jag, som de flesta småsyskon, utstå MYCKET skit från min storebror!

Min bror är 4 år äldre än mig och när vi var små var vi som dag & natt. Jag var snäll och lugn medan min bror var bråkig och störig... haha

Vi bråkade mycket och ofta, jag sprang och grät till mamma och brorsan fick skäll... När jag var liten HATADE jag honom ibland. Tack och lov växte vi båda upp och idag skulle jag aldrig önska mig en annan bror eller uppväxt!

Var hemma hos våra föräldrar i veckan och rotade lite bland gamla fotografier, då hittade jag bildbevis på att min bror var en kopia av Damien - ni vet äckelbarnet i Omen filmerna som hade 666 inskrivet i huvudet och var Djävulens avkomma...

Skrattade så mycket när jag hittade bilden, tror inte ens min bror har sett den...

Kolla själva - visst ser han elak ut!? =)

Love you brusch!

Min bror som liten - en kopia av Damien - Djävulens avkomma... =)
(Visst ser han ut som ett sånt där äckligt barn i skräckfilmer som går runt med en skitvass kniv och skär hälsenan av folk... hahaha)

Malena tror på NORGE!

Sveriges hopp i ESC 2009 - Malena Ernman

Norges fiolspelande Alexander Rybak - favorittippad av många - vinnare på denna bloggen!

Malena Ernman har nu sett på alla 42 bidragen till Eurovision Song Contest och hon skrattar åt t.ex Armeniens konstiga nummer, är trött på nummer som t.ex Rumänien där det skakas på rumpor men gillar Norges fiolspelande Alexander Rybak!

Var har ni sett detta förr? Jo - HÄR på bloggen såklart!!! =) Norge blev ju som bekant framröstade till självklara vinnare på min blogg.

Hörde att Norges bidrag "Fairytale" var utmanare på Rix FM topp 5 igår också.

Exakt 1 månad till finalen av ESC 2009, 16 Maj får vi veta vilket land som står som vinnare, innan dess ska Malena ta oss från semifinalen till finalen - borde gå som en dans, men man vet aldrig!

Kolla intervjun med Malena Ernman HÄR

Kolla Sveriges bidrag till ESC 2009 HÄR

Kolla in Norges bidrag till ESC 2009 HÄR