måndag 27 september 2010

Varit lite trött...

Har inte riktigt orkat engagera mig i att blogga på ett tag... har känt mig lite stressad den senaste veckan. Hela förra veckan gick till renoveringen på Bee - en hel del fysiskt arbete som jag inte är så van vid, vilket resulterade i att min rygg och axlar sa ifrån.

Meningen var att vi skulle ha öppnat i torsdags, men en hel del köksutrustning hade inte kommit på plats så vi fick skjuta upp öppningen till fredagen kl 16.30. Fortfarande var inte riktigt allt på plats så vi hade öppet med en begränsad meny.

Då bråkade fläkten med oss så hela den nyrenoverade och fina lokalen fylldes av mat os... mindre kul... Det problemet kvarstod till viss del även på lördagen... kvällen på lördagen var dock helt fantastisk!

Mycket folk som var glada och på sitt bästa humör! Fredriks pappa och hans fru var här på besök så de fick se hur krogen såg ut på en BarBee kväll!

Vi hade ABBA tribute och mycket av den musiken jag spelade var ABBAs hits - jag har ett 90-tal ABBA låtar. Otroligt att det är musik från tidigt 70-tal till 80-tal och det är liksom grunden till den mesta musiken som görs idag! Coolt!

Söndagen spenderades med svärfar, hans fru och Fredrik. En lugn och skön dag men jag var sååå trött efter att ha jobbat hela natten efter en jobbig vecka... Idag var det upp i ottan (eller kl 08 i alla fall) igen - ut med stackars Buddha som varit hemma själv lite för mycket det senaste... sedan ner till Bee, fixa en hel del och ipselivips så var klockan nästan fem! Snabba ryck till Hemköp och handla käk, hade glömt äta på hela dagen.... var trött, hungrig och lättretad... kom hem och min älskade make lagade götte-mat! Ugnsfalukorv med potatismos och bostongurka! Ibland är det enklaste godast!!!

Kvällen blev i soffan och titta på IDOL som är ganska kasst i år än så länge. Dags att byta ut juryn... var är alla schlagerdrottningar liksom??? =) In med Bert i juryn!!!

Nu ligger Fredrik och sover, Buddha ligger vid mina fötter och fiser tysta men stinkande fjärtar... det ser nästan ut som att han har ett litet leende på läpparna också... =)

Jag är LEDIG imorgon och ska ha en skön dag... blir veterinären och klippa klorna på lilleman och lite ärenden på stan...

Längtar efter nya bilen också...

Happ... det var allt för idag.

Bra låt!

BRA LÅT!

Tack Peter Paris!

Hurts - "Wonderful Life" (Freemasons Remix)

FILMTIPS: Allt För Min Syster


Vi kollade på en riktigt bra film idag. "Allt för min syster" heter den och handlar om en flicka som har leukemi och är döende sedan hon var en bebis. Det enda som kan rädda henne är ett syskon som matchar i blodgrupp och organdonation, så hennes föräldrar genmanipulerar en provrörsbefruktning och ett barn blir till, som från sin födsel fått donera blod mm till sin sjuka syster.

Det är en fin film men också ganska jobbig. Både jag & Fredrik grät oss igenom filmen - ibland av glädje, ibland av sorg...

En helt klart sevärd film som ger dig en tankeställare...