fredag 10 december 2010

Respekt är viktigt!

Usch, jobbigt när en så skön dag som Fredag nästan börjar med en meningsskiljaktighet... Jag har inget emot att man har olika åsikter, tvärt om, men jag ogillar när någon "kör över" mig och anser att mina åsikter är "skit"... man får gärna tycka att mina åsikter är dåliga, men för mig är det viktigt att man visar varandra respekt, även om man tycker olika.

Nåja, jag ska inte låta det förstöra min dag. Nu är jag hemma och jobbar, gick inte att jobba på Bee eftersom det var full restaurang och vi inte har ett kontor... Blir att jobba enför morgondagens PINK party på BarBee!!!

Tycker att alla som har möjlighet ska komma imorgon och festa! Ihop med vår leverantör ICE TROPEZ har vi en rosa och somrig fest! Dessutom blev de så inspirerade av att vi samlade in pengar till stödgruppen för HIV smittade att de skänker 15:- per såld flaska ICE TROPEZ (en färdig och jättegod rosé cocktail i snygg flaska)! Stort tack till Pia & Nick för ert initiativ och engagemang!

 Släng på dig något rosa och kom! DeeJay Dolly fixar musiken, ICE TROPEZ finns på plats med sina produkter och DU dansar!!!! =)

Ikväll ska jag DJ:a på RFSL:s julmingel på Trappan vid Järntorget, det slutar kl 21, då drar jag bort till Bee där Bitter spelar ikväll, hoppas att jag får med mig min underbara frisör Dilan från Tranberg´s. Han fyller år idag nämligen! GRATTIS DILAN!!! =)

Ha en bra dag allihop!