onsdag 18 mars 2009

Promenad med Johan


Vilket väder!!! Idag följde Johan med mig & Buddha och promenera runt Sisjön! ROLIGT!

Nästa gång tar vi Delsjön!!!

Ytterligare 3 bidrag till ESC 2009

Gipsy.cz, Tjeckien
Patrick Ouchène, Belgien
Petr Elfimov, Vitryssland

För att lyssna på bidragen och se video från YouTube, klicka bara på landet så länkas du direkt. Dagens bidrag (Sätt dina poäng, klicka på kommentar):

Tjeckien - Gipsy.cz, "Aven Romale"

Oj... vad ska man säga om detta? Ända sedan Verka Serduchka kom tvåa i ESC 2007 utklädd till en discokula så har många länder försökt att göra skämtbidrag, tack och lov är den trenden ute... för nästan alla... men inte för Tjeckien! En superhero med en ganska dålig låt och med en video som är det sämsta jag skådat! T.o.m värre än videon BWO gjorde till "You´re Not Alone"! Jag hoppas att Tjeckien hamnar i botten! (Samma semi som Sverige)
Mina poäng: 1

Belgien - Patrick Ouchène, "Copycat"

Vad F-N håller Belgien på med? Klagar på att östländerna röstar på varann... är det konstigt när de skickar sån här skit - rent ut sagt! Ska man härma någon som kallas "The King", då får man göra det riktigt bra, inte så här! Dålig artist. Dålig låt. Dålig video. Jag hade skämts om jag var belgare. (Samma semi som Sverige) Sorry, mina non-existing points till Belgien: 0

Vitryssland - Petr Elfimov, "Eyes That Never Lie"

Blä... Usch! Fy! Tvi vale vad dåligt! Varför har Petr försökt att se ut som Charlotte Perrelli (1999)? Kan han anlita en proffsig stylist istället för att försöka själv!? Härlig platt frisyr, fantastisk vit kostym med åtsmitande byxor... USCH vad det lyser öststat!!! Låten är för mig tillintetsägande och tråkig. Tur för Vitryssland att de har grannar, någon annan kommer nog inte att ödsla sina röster på denna smörjan! (Samma semi som Sverige)
Mina poäng: 1

Jag är ledsen över att det blev tre URKASSA skitlåtar, men tar dem i ordning som de startar i Semifinal 1...

TOTALT:

Spanien 10 p
Montenegro 8 p
Ryssland 7 p
Frankrike 6 p
Tyskland 4 p
England 2 p
Tjeckien 1 p
Vitryssland 1 p
Belgien 0 p