torsdag 26 augusti 2010

Gaaaah!

Darn!

Jag har inte hunnit med att göra allt som jag hade planerat idag, men trots det så har det varit en bra och givande dag.

Jag har mycket att vara tacksam över, och det är jag verkligen, men det finns vissa saker man önskar sig... trots att vi bor i världens finaste och mysigaste lägenhet så måste vi byta den... eftersom Buddha inte kommer att klara alla trappor så länge till... Vi har kollat in många lägenheter och visat vår för många men det är inte det lättaste må jag säga... det är många faktorer som ska stämma in, för att inte tala om alla muppar som bara vill kolla runt hur folk bor... orkar inte!

Hoppas och håller tummetottarna för att det inom en snar framtid löser sig, lider varje dag när jag ser att Buddha kämpar sig upp för trapporna...

Imorgon blir det tidig uppgång. Ska iväg och handla till Bee imorgon innan jag och Christo ska sätta oss på tåget till Gävle! Kommer att bli jättekul!

Förresten! Navid Kabiri (Clean Group Stockholm) ringde i förra veckan och berättade om en stor fest som han ville att jag ska DJ:a på! Jag har nu tackat ja till detta och ser VÄLDIGT mycket fram emot att ännu en gång få spela i huvudstaden!!!

Gävle...

Imorgon blir det Gävle och nypremiären av gayklubben "Open Mind" på klubb Nivå!