torsdag 26 mars 2009

Vilken UNDERBAR dag! =)

Visst är det märkligt att vissa dagar är så mycket bättre än andra? Idag t.ex är en fantastisk dag! Först och främst så vaknade jag och såg solen skina, Buddha kom och gav mig en liten godmorgon-husse-puss.
Trist att Fredrik redan jobbade i och för sig, men förutom det var det en skön morgon med sol och kaffe och bloggen.

Buddha och jag gick på en liten promenad, sedan låg två avier innanför dörren! Våra nya mobiltelefoner har kommit! Så fina - Sony Ericsson C 905 - hoppas att de är bra också! Har hört olika åsikter om det...
Sedan var det dags att åka till CMS Group där vi köpte våran bil för att byta däck - äntligen slippa dubbdäcken! Där träffade jag Danijel som jag jobbat ihop med för flera år sedan på Vasastan och som vi köpte bilen av, alltid trevligt! Snabbt och lätt bytte de däcken medan jag sippade på en kopp kaffe och tittade på snygga bilar. 299:- kostade kalaset - värt varenda krona! Jag lämnade t.o.m en hel krona i dricks! Hoppas de får en rolig personalfest eller nåt, det är de värda! =)

Innan jag skulle hem igen så stannade jag till på Hemköp, Vasagatan och köpte lite mat. När jag kom fram till kassan tänkte jag att det var lika bra att köpa ett paket Marlboro till Fredrik... kassörskan tittar på mig och säger: "Har du legitimation?" HURRAAAAA!!!!! Och det var lång kö efter mig, jag tittade stolt på dem i kön och sa: "SJÄLVKLART har jag LEGITIMATION" - jag sa det lite extra högt ifall någon bakom mig missat att hon bad om den... HOPPAS någon jag kände stog i kön! Det gör ju att hela dagen blir fantastisk!

Nu ska jag leka med min nya feleton! Nu är jag som ett litet barn på julafton!

Ses vi ikväll på Gossip eller? Jag kan ta skitbra kort med nya mobilen! =)

När Gossip åkte till Stockholm...

Som de flesta säkert vet så var ju Gossip nominerade till QX Gaygala i Stockholm i februari. Vi visste ju inte att vi åkte upp för att hämta hem priserna i båda kategorierna vi var nominerade i, men det var en rejäl bonus för oss! =)

Tänkte i alla fall visa lite bilder från resan upp. Vi åkte självklart inte som vilka Svenssons som helst, nej, LITE stil & klass hade vi! Vi åkte med Royal Limousine & Mr Tony som vår privata chaufför. Här är lite bilder, varsågoda!FLOTT är ordet!Utanför Gossip innan vi åker mot Stockholm & gaygalan på Cirkus.

Vår eminente chaufför, Mr Tony


Även en limo måste tankas... ingen glamour!!!

Klart jag var glad att Gossip vunnit ÅRETS GAYSTÄLLE & GÖTEBORGSPRISET!


Dejan, Adam & Sam var också glada & stolta så klart!

Glöm inte att vi ska festa ihop 27/3!


Egentligen är det inget att fira att jag fyllde år i veckan, men det är ju en bra anledning till att festa lite, eller hur!?

Alltså, ALLA som vill komma är välkomna!

Fredag 27 Mars vid kl 21 - eller när du vill! På Gossip, senare drar vi vidare till club QUEER på Park Lane (Henkan har lovat oss kö-företräde!)

Jag hoppas verkligen att vi ses på fredag - ju fler vi blir, desto roligare blir det!

Nu ska jag sova... hoppas det blir fint väder idag så jag kan ta en powerwalk med jycken i skogen.

Sov gott!

Polen, Norge & Cyperns ESC bidrag 2009Lidia Kaponia - Polen (Överst), Alexander Rybak - Norge (Mitten) & Christina Metaxa - Cypern (Underst)


FÖRLÅT att jag inte hann lägga upp tre ESC bidrag igår! Vi tar dem idag istället.
Dagens tre bidrag kommer ifrån två grannländer, Norge & Polen, och ifrån ett av våra mest populära semestermål, Cypern.

You know the drill - lyssna genom att klicka på landet, kommentera & betygsätt!

Polen - Lidia Kaponia, "I Don´t Wanna Leave"

Som jag sagt förut... om detta bidraget hade tävlat i Melodifestivalen hade det inte kommit så långt. Jämfört med Sarah Dawn Finers "Moving On" är denna blek. Hon sjunger i och för sig ganska bra och hon har snygga ben, men där tog komplimangerna slut. Tråkigt. Mina öron vill inte lyssna! Islands ballad är resor bättre!
Mina poäng: 4

Norge - Alexander Rybak, "Fairytale"

För mig finns inget alternativ! Norge MÅSTE vinna ESC 2009 med detta fantastiska bidraget! Bra text, bra låt, bra artist! Detta går hem i alla länder och Alexander Rybak är en stjärna! Han spelar för övrigt fiolen helt själv! Norges Grand Prix avgörs via telefonröstning och detta bidraget vann en jordskredsseger med över 500 000 röster mellan 1:an & 2:an.
Jag blir arg och besviken om inte sveriges 12:a går till Norge! Jag vill se finalen av Eurovision Song Contest 2010 i Oslo! Detta är min absoluta favorit i hela tävlingen! My Number One!
Mina poäng: 10

Cypern - Christina Metaxa, "Firefly"

Usch vad trökigt! Blä vilka långa minuter... Christina Metaxa är endast 16 år gammal, jättegulligt. Verkligen. Det känns som om Cypern har gett upp. Varför skicka ett så här trist bidrag? Nä, jag tror t.o.m att Grekland ger sin 12:a till något annat land i år. Sorry Cypern.
Chanserna blir ju inte större för dem att gå ut på scenen efter Norges framträdande!
Mina poäng: 2

Bosnien, Norge, Sverige, Spanien 10 p

Island 9 p

Bulgarien, Montenegro, Rumänien 8 p

Kroatien, Malta, Ryssland, Serbien 7 p

Finland, Frankrike, Turkiet 6 p

Israel, Lettland 5 p

Andorra, Polen, Tyskland 4 p

Portugal, Schweiz 3 p

Armenien, Cypern, England 2 p

Irland, Makedonien, Tjeckien, Vitryssland 1 p

Belgien 0 p