torsdag 21 januari 2010

På kurs med unga vuxna, äldre herrar & riktigt gamla tanter..

Hallojsan på er allesammans!

Idag har varit en bra dag, åt en pannkaka med sylt & grädde på Bee, sedan träffade jag MR GAY SWEDEN 2009 - Christo! Han är en go´ kille han. Vi kom fram till att han ska jobba MER på Bee, både kvälls- & dagtid... MYCKET roligt tycker jag!!!

Efter det gick jag till Macforum på Kungsgatan för att gå en liten datakurs... om man nu kan kalla en Macbook Pro för "data"... det är ju en inredningsdetalj, en partner, en vän, en kollega... haha

I alla fall så var det jag, två medelålders män, tre unga vuxna kvinnor (ung vuxen = under 45) och två lastgamla damer... jag var imponerad av dessa två tanter som köpt sig varsin Macbook... de svängde sig med moderna termer såsom "magic mouse", "omformatera sitt USB-minne", "skriva ut PDF-filer"... den ena (den äldsta) damen rättade dessutom killen som höll i kursen vid ett tillfälle... jättekul!!! Hon kan ha varit 70-75 år...

Kursen gick ut på att lära sig grunderna hur en Macbook fungerar och ikväll har jag suttit och lekt med min... Macbook alltså... Jag ser ett långt och intressant förhållande oss emellan!

Imorgon ska jag upp tidigt för ljudkillarna kommer till Bee och ska fixa lite... har en plan... ska diskutera den med dem imorgon... kommer att bli SÅÅÅÅÅ bra... trodde inte BarBee kunde bli bättre, men det ska jag se till att det blir!!! =)

Share/Save/Bookmark

DAGENS BILD - COOL GOLVLAMPA

Älskar denna golvlampan som är en jätteförstoring av de gamla skrivbordslamporna man brukade skruva fast i sitt skrivbord, minns ni?
När vi är i huvudstaden så brukar vi bo på det nyrenoverade och designinredda Scandic Malmen precis vid Medborgarplatsen på Söder, i matsalen såg jag denna fantastiska lampa.

Visst är den cool? VILL HA!
Share/Save/Bookmark