söndag 19 juli 2009

Annikafiores nya video släppt | QX

Annikafiores, forna medlemmen i Alcazar har släppt musikvideo till sin solodebut. RIKTIGT bra!

Lyssna:

Annikafiores nya video släppt | QX

(Shared via AddThis)

Share/Save/Bookmark

Jag har blivit besatt!

Jag är inte ett stort fan av smaksatt vatten i vanliga fall, men Ramlösa Mango är beroendeframkallande! Den är så perfekt smaksatt och så j-vla god! Den är dessutom nästan alltid slut i butikerna - vet inte om det beror på att fler än jag upptäckt hur god den är eller om butikerna inte beställer in den i så stora mängder för att för få upptäckt den... Jag rekommenderar alla att testa den. Du kommer att älska den!

Vill du göra en frisk och god sommardrink så kan du hälla i en skvätt vodka eller ännu bättre några centiliter Bacardi Razz och en limeklyfta i ett glas med Ramlösa Mango.

Share/Save/Bookmark

Oj vad mycket folk det blev...

Eva festade med sina norska vänner... De hade Cosmopolitan-race... =)

Som vanligt var det en lugn och fridfull start på kvällen, men ca kl 23.27 sa det "PANG" och alla hade bestämt sig för att gå på Gossip! FULLSATT med partymänniskor. Stammisar och turister - alla på sitt bästa humör!

Jag säger "peppar peppar" för mig själv varje kväll... HUR i hela friden kan vi ha så bra gäster helg efter helg, år efter år... Konstigt, men fantastiskt!

Vlad & jag jobbade i baren och vi fick slita. Aron spelade kanske sin bästa spelning jag hört. Dijana sprang som en liten blå. Elsa hade koll på gästerna.

TACK alla gäster som kommer till Gossip - det är NI som gör att man vill fortsätta!

Jag hann ta detta kort när det lugnade ner sig lite fram på småtimmarna, men fortfarande fullt med folk ända tills stängning kl 03...

Inte ofta nuförtiden man ser dessa gossarna ute i svängen! Kul att se er Claes & Roger!

Det var lugnt innan allt folk kom, då passade Vlad på att läsa QX.

Dijana nallade på frukten...

Frukt i drinkarna är gottigottgott!

Bästa vodkan - Stolichnaya - använder vi på Gossip.