onsdag 22 juli 2009

RÖSTA FÖR TUSAN!

Fortfarande kan du rösta på min vän Jonny "Babushka" Cizmic till Robinson!

Kolla videon och klicka på länken under!RÖSTA HÄR


Pictures from today´s powerwalk

Jessica & Buddha

Idag gick vi en lååång powerwalk! Ca 1½ timma i snabb takt. Svettades som en gnu (om gnur svettas...)

Nu är jag redo för kvällens arbete på Gossip. Öppet 19-01!

See ya!
Jessica passade på att vila... latmask!

Fin utsikt över Delsjön


Buddha hittade ett vattendrag där han kunde släcka törsten


Var är Jessica?


Stackarn... han är instängd i trädet!


Share/Save/Bookmark

Fått korrekturen

Precis fått korrekturen på trycket till tröjorna vi ska ha på oss i prideparaden 1/8 i Stockholm.

Idag är sista dagen att anmäla dig om du vill gå med oss i paraden. Meddela då också din tröj-storlek. (Anmäl dig till mig på facebook - Markus Gisslén - eller mail: markus.gisslen@hotmail.com)

Pratade med Leo Berglund igår om tältet hon ska ha inne i själva pride parken. Tältet ska heta "Leo´s tält" och ligga mitt i parken. Det är där jag ska spela schlagers på torsdagen 30/7. Förutom att jag spelar kommer det att hända en massa andra roliga saker i tältet, bl.a kommer det att vara SINGSTAR! Det är ju sååå kul... jag sjunger inte själv, men kul att kolla när andra gör det!

Roligast av allt är att det är många "Gossip:are", gäster från Gossip, som ska upp! Vi måste ju visa stockholmarna att det finns partymänniskor i Göteborg också!!!

Enda problemet nu är att jag vill ha en bärbar bergsprängare som vi kan pumpa ut partymusiken ur i pridetåget... Någon som vet?

Share/Save/Bookmark

Supersnarkare...

Kom hem från jobbet vid kl 01.20 ca. Fredrik var fortfarande vaken och låg i sängen och kollade på TV. Jag gick också och lade mig, "De dimhöljda bergens gorillor" började - en av världens bästa filmer! Jag hann kolla i ca 10 minuter så börjar Fredrik att snarka... jag försökte att inte bry mig, men efter sen stund knuffade jag honom lite lätt och han slutade... i tio sekunder! Jag ruskade honom lite och han slutade igen, återigen i ca 10 sek... Hopplöst. Jag stängde av TV:n och tänkte sova. Då lade han i en växel till... jag gav upp, gick upp och startade datorn. Har facebook:at en stund och nu sitter jag här och beklagar mig.

Ska göra ett nytt sovförsök snart... wish me luck! ;)