söndag 26 juli 2009

Sköna söndag

Veckans skönaste dag är utan tvekan söndagen! Jag vaknar alltid med ett leende på söndagar, ingen stress, inga måsten - bara en lugn och skön dag. Önskar det var minst tre söndagar i veckan! =)

Idag har det varit ett helt OK väder, eller, det har inte regnat idag, så en promenad i skogen med Buddhisten blev det. Han är så söt, nu ligger han däckad här på golvet och drömmer... svansen viftar, benen sprattlar lite och så ligger han och småskäller i sömnen... att man kan älska ett djur så mycket!!! Vill bara lägga mig på golvet och gosa med honom, men låter honom sova en stund till...

Ikväll ska vi ha myskväll med Bettan! Vi ska trycka i oss så mycket onyttigt vi kan på kortast möjliga tid... haha, nä, men vi ska hyra film och köpa snask. Snask är ett roligt ord! Snask och lemonad!

Blir nog Wallanders nyaste...

Jahapp, så var det med det... nog om mig och mitt, nu får ni titta på lite partajbilder från Peacock inatt.

Hoppas att ni får en lika skön söndag som jag!

Dejans söta gulliga flickvän!

Världens bästa bartender? Tror faktiskt det... Nina var ute för ovanlighetens skull och festade, annars står hon alltid bakom baren på Park Lane!

Bojan fyllde år! Grattis Bojan!

Dijana hittade Queer-Henkan i vimlet

Share/Save/Bookmark

FANTASTISKT!

Vilken kväll!

Jag kan inte minnas när vi hade så mycket att göra i baren på Gossip sist... jag hann inte ens ta ett glas vatten! Det var fullt med folk, alla ville dricka drinkar, min kväll har gått ut på blanda, mixa, krossa is, öppna ölflaskor... och vet ni vad... Jag älskar det!

Vi har de bästa gästerna man kan önska sig! INGEN har klagat, gnällt eller tjafsat. Alla har varit underbara!

Orion jobbade i baren ikväll också... han är så gullig och charmig... OCH han gjorde ett bra jobb!

TACK alla för en fantastisk kväll! ...men vart var Anna...?

Natti natti... eller - Godmorgon?

(Vi gick till Peacock efter jobbet, bilder kommer under dagen)

Share/Save/Bookmark