måndag 21 februari 2011

Vart ska vi bo???

Kollar resor till norra Italien. Flyg fixat. Frågan är vilken by vi ska bo i och vilket hotell man ska välja... behöver inte vara så lyxigt, men ändå ganska hög standard... gärna med gym... och helst vid Gardasjön såklart! Researrangörerna fixar inga resor dit så tidigt på året (April) så vi får lösa allt själva, vilket är ganska kul, men tänk om det inte blir bra!? =)

Ska bli jättekul i alla fall. Det blir jag, Fredrik och mamma som åker. Vår tanke är att vi gör dagsutflykter, alltså att vi har en hyrbil hela veckan. Besöker några vingårdar, smakar lite goda viner. Men även utflykter till några städer och byar. Några måsten är ju Venedig, Verona, Vicenza och Milano...

Venedig

Har aldrig varit i Italien, men har en fantasi om att det är mysigt! Vill se lite typiska byar, köpa lite goda specialiteter... Och att få umgås lite med mamma också! Ni kanske tycker det låter jobbigt, men mamma och jag har rest förr och det var jättekul! Den gången gick resan till Egypten och vi kryssade på Nilen... häftigt och jättekul!

Åååå vad jag längtar!!! =)