onsdag 30 september 2009

Arbetsnarkoman...


Jag är lite av en arbetsnarkoman... nu när jag har sagt upp mig på Gossip så känns det faktiskt bra - MEN! Vad ska jag göra nu?

Jag ska ju bara jobba där ikväll, torsdag, fredag & lördag och helgerna i oktober... vad ska jag göra alla andra dagar? Har ju jobbat med Gossip i 5 år nu, både på kvällarna och dagarna...

Tänkte jag skulle skriva en CV idag... men hur lätt är det? Tror jag har en gammal CV liggande någonstans, måste rota fram den och se vilka år och datum jag gjorde olika saker... Inte lätt att minnas för en man i min höga ålder... haha

Vojne, vojne...

Vad vill jag göra då?

Resande säljare har jag aldrig varit, det skulle vara kul. Jobba med alkoholföretag som säljare skulle jag gilla. Frisörprodukter kunde vara sköj. Ansvara för någon nattklubb skulle jag kunna tänka mig.

Vad ska det bli av mig månne?? Lite spännande faktiskt. Helt nöjd med mitt beslut om att sluta...

Share/Save/Bookmark

INTE roligt!

Share/Save/Bookmark

Sa upp mig igår...

Så här efter nästan exakt 5 år efter att jag började på Gossip, började med gayklubbarna Lollypop där som sedan övergick i att varje dag blev gay. Det har varit en fantastisk resa som resulterat i fina utmärkelser såsom nominering till QX Gaygala 2005 med Club Lollypop samt dubbelvinst för Gossip två år i rad (2007 & 2008) för ÅRETS GAYSTÄLLE & Göteborgspriset!

Det har varit en ära att få lära känna alla dessa underbara gäster som varit med genom åren!

Igår beslöt jag mig för att säga upp mig.

Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt... har du något bra förslag?

Jag kan också berätta att jag kommer att jobba kvar helger i Oktober innan jag slutar och sedan kommer Gossip självklart att finnas kvar! =)

TACK alla för 5 fantastiska år!

Share/Save/Bookmark
Jag sa upp mig ifrån Gossip idag.

Share/Save/Bookmark