måndag 29 mars 2010

Vi som vill att CLUB BARBEE ska vinna KLUBBKAMPEN 2010

Gå med i klubben på Facebook: KLICKA HÄR

15 april är det dags för CLUB BARBEE att tävla i "KLUBBKAMPEN" på Park Lane. Klubben som tävlar samma kväll heter Vault.

Klubbkampen - 11 torsdagar - 12 klubbar. Vem är bäst när det gäller?

Med start 1:a april och tolv torsdagar framåt låter vi tolv klubbar kämpa mot varandra om publikens gunst och segrartiteln i den prestigefyllda Klubbkampen på Park Lane!

Varje torsdagskväll intar två klubbar lokalen: en i övre- och en i nedre baren. Barerna är åtskilda, men ligger bara 40 meter från varandra, publiken får en unik chans att uppleva två helt olika klubbar samtidigt och skall sedan i samarbete med en jury från Djungeltrumman avgöra vilken klubb som förtjänar att gå vidare.

Vi kan vänta oss galna möten, ovanliga kombinationer och framförallt sjukt trevliga fester!

Den klubb som segrar i finalen vinner, förutom ära, en resa för fyra personer till Las Vegas.

Gå in på Djungeltrumman.se och Klubbkampens blogg för att veta mer om tävlingssystemet.

De tävlande är i 2010 års Klubbkamp är (klubb – lokal):

Colors – Nefertiti
Mersmak – Styrbord Babord
400 – Storan
Klubb Indiean – Ritz
Level – Nivå
Red Carpet Disco Club – Jazzhuset
Barbee – Beebar
Kitchy – Lust
I Love Electro – Stars’n’Bars
Club Milk – Storan
Vault – (Ambulerande)

Varje vecka kan ni gå in på Klubbkampens facebook-sida eller Klubbkampens blogg på Djungeltrumman.se för mer info om datum, klubbarna samt uppdatering om ställning.

Varmt välkomna till första omgången av Klubbkampen torsdagen den 1:a april! Det här blir något att berätta för barnbarnen.

Share/Save/Bookmark

Påskveckan har inletts!

Hej allesamman!

Idag är det måndag och påskveckan har börjat! Kort arbetsvecka för många... inte för alla... hmmm...

Dagen började bra idag av en sprudlande Sten som ringde och väckte mig. Blir alltid glad av att prata med honom, positiv och energigivande!

Har ägnat förmiddagen åt Bee-relaterade saker. Vi har en kul vecka framför oss med extraöppet på torsdag! (Öppet till 02 med DJ Xavio då) På lördag premiärspelar en vän och fantastisk DJ på BarBee! Zocky heter han och har DJ:at i många år på olika ställen (t.ex Zapphobar, Gretas, WestCoast mm) nu ÄNTLIGEN ska han spela hos oss!

Igår samlades hela Bee´s personal för en utbildning. Den var intressant och det blir alltid roligt när vi alla samlas. Bättre arbetskamrater och chefer får man leta efter.

Nu ska jag ta ut Buddha sedan ska jag till jobbet och käka lunch för att därefter ha måndagsmöte med Ulf, Sten & Victor!

Imorgon kommer bästa Ylva till stan så då blir det nog lite middag och mys... om hon har tid förstås...

Share/Save/Bookmark