torsdag 27 augusti 2009

Sveriges största blogg...

hahahaha.. jag skrattar ihjäl mig! Snälla säg att hon gör sig till... Hon har mest besökare i blogg-Sverige just nu, t.o.m mer än Blondinbella...

HÄR hittar du hennes blogg!Share/Save/Bookmark

VECKANS TÄVLING

Ni missar väl inte veckans tävling?

VECKANS TÄVLING

Nästa vecka kommer en ny tävling med priser för alla hundägare eller hundälskare!!!

Share/Save/Bookmark

Talar du lesbiska?

Nu fattar jag varför kommunikationen bögar och lesbiska emellan är så svår... bögarna talar ju inte "Lesbiska"!

Utdrag från Wikipedia: Lesbiska, den antika grekiska dialekten på ön Lesbos. Flera betydande poeter skrev på lesbiska, bland andra Sapfo.

Jag förstår inte detta fenomenet: På Gossip är det i princip alltid bra stämning, vi har mestadels homosexuella män som gäster, dock blandat av lesbiska, bisexuella, transsexuella, heterosexuella och de som bara är... de som inte behöver ett fack att passa in i...

Ytterst sällan är det stök och bråk, men de få gånger det är något problem, då är det banne mig till 99% lesbiska tjejer som bråkar. Varför? Det finns MASSOR av supergulliga, jättetrevliga flator, men vem ser dem när det är bråk/skrik/slåss-flatorna som syns och hörs?

Ofta får jag frågan varför vi inte bara släpper in gaykillar på Gossip, men så vill inte jag att det ska vara. Jag gillar mångfald och att alla kan umgås på lika villkor - utan fördomar och hat.

Ikväll var det två yngre tjejer som skulle beställa i baren, jag tyckte att de såg lite väl förfriskade ut och sa att jag inte ville servera dem någon alkohol, då tog hus i helvete för de hade ju bara druckit två öl på hela kvällen... Öööööhhhh... ELLER HUR!!!

Den ena kallade mig för "helt dum i huvudet" och den andra sa att jag var ful... den sved! Dum i huvudet kan jag vara, men FUL!!!??? Självklart åkte de ut och jag sa att de inte behövde göra sig besväret att försöka komma tillbaka, den ena tjejen sa också att det var hennes första gång på Gossip och att det skulle bli hennes sista! VILKET HOT!!!! Attans också...

Annars var det en fantastiskt trevlig kväll med underbara gäster! Fick ett oväntat och glatt besök av Sophie & Frida samt Fridas mamma med respektive... De bjöd hem Fredrik och mig på middag och vin någon kväll! Trevligt!

Usch... jag som alltid sett mig själv som en fördomsfri människa... håller jag på att ändras?

Share/Save/Bookmark