måndag 4 maj 2009

Vaj-red eller vaj-erd?


Läste just på Linda K:s blogg ett inlägg om klädmärket WHYRED, i en kommentar på det inlägget frågade någon om hur man uttalar namnet, jag har länge grubblat på just detta... Säger man "vaj-red" eller "vaj-erd"? Har hört båda varianterna, själv säger jag "vaj-red", men från början sa jag "vaj-erd"...

Hur tror du man säger det korrekt? Hur säger du?

Dagens I-lands problem...

Malena Ernman i Moskva

Se hennes första övningsframträdande... HÄR

Läs mer om Eurovision Song Contest och Malena HÄR eller kolla under "Etiketter" här till höger på bloggen så klickar du på "Eurovision Song Contest"!

SVINkul helg i huvudstaden!

Här kommer vår Stockholmsresa beskriven i bilder & ord. Alla bilder togs med mobiltelefonen - erkänn schysst kamera på den!!?? =)

Jessica & Fredrik precis innan avfärden mot Stockholm

Jag kan tala om att Jessicas BMW flög fram på vägen... såååå skön att köra!

Vi stannade vid Brahehus i Gränna på vägen upp för att käka lite och Fredrik ville såklart röka...
där träffade Jessica en smurf...

Jessica träffade en smurf... Gammelsmurfen t.o.m...

Efter vi käkat gick vi till ruinen och tog lite kort

Brahehus

Fredrik & Jessica - TITT UT!!!

Fredrik & jag

Fin utsikt från Brahehus

Efter matstunden så körde vi resten i ilfart. Väl framme i Stockholm och Folkungagatan så gick vi in i lägenheten vi lånat av några vänner - helt nyrenoverad och jättesnyggt inredd! Jessica och jag satte oss omgående på balkongen och tog oss varsin Amaretto!

Efter bara en liten stund kom Leo upp till lägenheten, vi tjatade och skvallrade en del, sedan ville vi käka igen, Leo tog med oss till hennes stammishak "Brasco". Mycket god pasta och vi blev väl bemötta! Rekommenderas! Ligger på Folkungagatan.

Leo fick ett litet utbrott på Brasco... hahaha

Senare på fredagskvällen var vi hembjudna till Royal Roger, som också bodde på Folkungagatan! Där blev det riktig grisfest kan jag lova!!! Alla drabbades av svininfluensan!

Jessica & Roggan hade svinkul!

Fredrik & Jessica föll offer för svininfluensan!

Leo blev utsedd till kvällens sugga!

Efter att vi varit hos Roggan skulle Jessica möta upp lite vänner på ett ställe som hette "Hotellet". Ett trevligt ställe med riktigt trevlig personal! Överraskande trevliga t.o.m! Där var vi en stund sedan gick vi till "Paradise" och dansade och kollade när Sarah Dawn Finer uppträdde med några låtar, vi fick t.ex höra club-versionen av Moving On - helt OK.

Fredrik & Jessica dansade till schlagern på Paradise

Sarah Dawn Finer uppträdde - Moving On, I Remember Love och Not A Sinner Nor A Saint - fantastisk röst!

Lite lätt trötta och bakis på lördagen åkte vi in till Stureplan på dagen och mötte upp Camilla och barnen, så gick vi till Humlegården och göttade i sommarvärmen!

Leo spred svininfluensan i Humlegården!

Min gulliga brorson Sigge

Sötaste Stella! Min brorsdotter.

Efter att vi varit i Humlegården åkte vi tillbaka till lägenheten och gjorde oss i ordning inför kvällens middag hemma hos Jeppe & Camilla. Camilla lagade något av det godaste jag ätit på år och dar! MÅSTE få receptet... inte för att jag kan laga mat, men Fredrik kan ju... Ylva & Zina kom också - önskar verkligen att vi alla bodde närmre varann... men vad kul vi har när vi väl träffas!!!

Systrar... Ylva & Camilla

Jeppe & Jessica

Sigge & Zina

Vi satt och åt, drack, blandade drinkar, lyssnade på musik, skrattade och tiden bara rann iväg... helt plötsligt var klockan 02 och vi fick för oss att vi skulle gå ut på klubb... eftersom vi stog på gästlistan på Ambassadeur så gick vi dit. Not my cup of tea... intressant dock att studera folket...

Som sagt... det var kul att studera folket på Ambassadeur... denna puman hittade jag bl.a... =)

Jeppe dansade och var glad!

Dagen efter, på söndagen alltså, var vi ganska slitna allihopa. Träffade Camilla, Jeppe & barnen en snabbis i Nytorgsparken innan hemfärden. Sedan bar det av mot sveriges framsida, Göteborg, igen! En riktigt trevlig och festlig helg var det! TACK allihopa!Vänsterjustera

Snabb "sträcka-på-benen"rast på vägen hem... Peter åkte med till Göteborg, han passade på att sträcka på armarna också...

Jessicas bil är inte bara skön att köra, den är även snygg att titta på - eller hur!?