torsdag 17 mars 2011

FILMTIPS: The Switch - Pappa På Burk

Ikväll kollade vi på en riktigt bra film med Jennifer Aniston och Jason Bateman. Den handlar om de två goda vännerna Kassie & Wally, och hon bestämmer sig för att hitta en spermadonator och bli gravid. På fyllan under märkliga omständigheter råkar Wally spilla ut burken med sperma... hur räddar han situationen? Jo, han får donera själv, men ingen vet - inte ens han själv dagen efter den rejäla fyllan... Kassie flyttar ut på landet men kommer tillbaka 6 år senare... Filmen är riktigt rolig och den lille killen som spelar sonen, Thomas Robinson, är så gullig så jag dör! Vilken skådis! Och ändå bara en liten gosse... ABSOLUT en sevärd film som du kommer på dig själv med att ha ett fånigt leende på läpparna när den är slut...Träningen börjar ge resultat!

Skönt att all träning äntligen börjar visa resultat... förutom en viktminskning på lite mer än 5 kg så har det visat sig några små muskler här och var och mitt omfång börjar minska... dessutom - och detta trodde jag ALDRIG att jag skulle säga - så längtar jag till träningen varje dag!

Jag försöker att träna varje vardag en timma, efter det brukar jag ta ut Buddha i skogen på rask promenad i minst 45 minuter... Dessutom gör jag 2 x 50-60 sit-ups om dagen med målet att köra 2 x 100 om dagen. Som mellanmål blandar jag en shake med antingen chokladsmak eller vanilj - köpt på M&M Sports och heter "Diet Fuel" - riktigt goda, helst med en banan till!

I övrigt försöker jag att äta enligt tallriksmodellen, dvs. 1/4 protein, 3/4 med sallad och kolhydrater (även om jag brukar ta väldigt lite eller inga kolhydrater ibland).

Kan ni inte bara säga att jag är duktig? Annars är ju detta blogginlägg helt meningslöst... ;)