måndag 27 april 2009

En trött Buddhist...

Buddha däckade direkt när vi kom hem efter promenaden

Det blev en lååång promenad idag! Buddha är inte van vid värmen ännu, han blev helt slut och däckade på golvet så fort vi kom hem! Han är så söt, lille prinsen...

Följde Fredrik till Gothia där han mötte upp sin pappa för att åka till Borås, hans farmor har blivit sämre igen... =(

Sitter här hemma, helt mör i benen efter långrundan, och funderar på om jag ska äta lite av min absoluta favoritglass - Sia´s Walnut glass - sjukt god!!!

Japp, så får det bli... ska sätta mig på balkongen, en kopp kaffe och lite valnötsglass... japp...

Hörs!

SAKNAR BETTAROONI!

Bettan, jag & Fredrik i Aten förra året - SAKNAR DIG BETTAROONI!!!

Vaknade idag av att min älskade Bettan ringde från Aten där hon bor numera. Saknar henne så enormt mycket, skönt att prata med henne en stund. Önskar att vi hade mer ledig tid så vi kunde hälsa på henne, men tiden går så fort och hela tiden måste man jobba och stå i...

Igår var vi i Borås hos Fredriks systerson som fyller 11 år idag, men som vi firade med tårta och lekar igår! Vi hade pilkastning, kastade basketboll, sprang stafetter mm.

När vi kom tillbaka till Göteborg så hämtade vi Jessica, åkte hem till oss och drack lite bubbel, sedan gick vi till Caleo och drack vin och Amaretto, därefter till Spritluckan på Park Lane. Det var en mycket trevlig afton som vi sedan avslutade med lite nattamat på Tintin (Jessica avslutade det hela med en stooor portion äpplekaka och grädde... haha). Tack för en fantastisk kväll - längtar till fredag när vi drar till Estocolmo.

Jonte, Fredriks yngsta syskonbarn

Födelsedagsbarnet Sebbe - GRATTIS!

Fredriks mamma kastar pil

Fredrik är lite närsynt...