lördag 18 juli 2009

Vad ska ni göra ikväll?

Jag ska jobba. Kom och hälsa på!

Blixtar & dunder, magiska under...

Juli månad. Sommar. Semester för många. Visst är det då underbart med vårt sommarväder!?

Hann precis komma in med Buddha när det började ösa ner, blixtra och dundra!

Ganska mysigt innesittarväder, men jag lider med alla semesterfirare i skärgården, på havet, på en camping eller i sitt sommarhus...

Kom och tänka på bröderna Herrey´s som sjöng om blixtar och dunder...Vaknade sent idag, var helt slut i kroppen, kanske berodde på vädret? Har som tur är varit ute och rastat Buddha och handlat mat. Ska nog laga spaghetti och köttfärssås idag - mumsfilibabba!

Jobbar ikväll, vi har nya öppettider på Gossip, i fortsättningen öppnar vi kl 19 istället för 18. Lägg det på minnet...

Blir nog mycket folk ikväll med tanke på att det var så mycket igår, lördagarna är alltid mycket mer.

Kom förbi, ta en drink, dansa lite... Puss & kram!

Snart PRAJDFÄSTIVAL!

Jonas, alias Miss Fluffy, i prideparaden, i år ska han... hon... gå med GOSSIP!

Med stormsteg närmar vi oss årets största festival som hyllar mångfalden! Jag & Fredrik åker upp till Stockholm torsdagen 30 juli, dagen som är känd för att ha SCHLAGER tema i Prideparken. Jag ska spela schlagers och live-blogga i Leo´s tält i Tantolunden. Stora scenen kommer att fyllas med artister. Christer Björkmans pojkvän, Martin K-nånting, ska med sin showgrupp Schlagerfeber arrangera det hela. Ska bli intressant. Tidigare år har ju Edward Af Sillén anordnat allt med bravur! Blir svårslaget, kanske t.o.m omöjligt att göra bättre!

På lördagen 1 augusti är det dags för prideparaden genom Stockholm. Vissa åker på lastbilsflak, vissa går och vissa tittar på. I år tänkte jag att GOSSIP skulle gå med i paraden. Alla som vill gå med oss kan säga till a.s.a.p. Ska försöka fixa t-shirts och flaggor... =)

Det är konstigt... ena dagen kan jag känna mig less och trött på allt som har med Gossip, kroglivet och kvälls- natt- & helgtiderna att göra, andra dagen älskar jag det! Oftast älskar jag det... Tror alla underbara gäster sporrar mig.

Ikväll t.ex var en rolig kväll, många turister var på besök, alla riktigt trevliga. En del stammisar kom fram och sa att det inte kändes som vanligt... Gossip är nästan som ett vardagsrum för många, helt plötsligt fyllt av okända människor... =)

Inga bråk, inga tjafs (förutom en flata - såklart - som klagade på att hennes 6:a drink var för svag och hon ville ha mer sprit gratis). En sak är säker - jag lurar INGEN. Du får det du beställer!

Nåja. Nu är klockan sent och jag är fortfarande uppe i varv efter en ganska stressig kväll. Ska kanske ta ett glas O´boy och en ostmacka... glana lite på dumburken och sedan försöka sova. Kanske krama lite på Fredrik också, men vill inte väcka honom, han ska ju upp och jobba tidigt... Snart har han semester dock, i tre veckor. Det är han värd så som han sliter.

Puss. Tack. Hej.