lördag 18 juli 2009

Snart PRAJDFÄSTIVAL!

Jonas, alias Miss Fluffy, i prideparaden, i år ska han... hon... gå med GOSSIP!

Med stormsteg närmar vi oss årets största festival som hyllar mångfalden! Jag & Fredrik åker upp till Stockholm torsdagen 30 juli, dagen som är känd för att ha SCHLAGER tema i Prideparken. Jag ska spela schlagers och live-blogga i Leo´s tält i Tantolunden. Stora scenen kommer att fyllas med artister. Christer Björkmans pojkvän, Martin K-nånting, ska med sin showgrupp Schlagerfeber arrangera det hela. Ska bli intressant. Tidigare år har ju Edward Af Sillén anordnat allt med bravur! Blir svårslaget, kanske t.o.m omöjligt att göra bättre!

På lördagen 1 augusti är det dags för prideparaden genom Stockholm. Vissa åker på lastbilsflak, vissa går och vissa tittar på. I år tänkte jag att GOSSIP skulle gå med i paraden. Alla som vill gå med oss kan säga till a.s.a.p. Ska försöka fixa t-shirts och flaggor... =)

Det är konstigt... ena dagen kan jag känna mig less och trött på allt som har med Gossip, kroglivet och kvälls- natt- & helgtiderna att göra, andra dagen älskar jag det! Oftast älskar jag det... Tror alla underbara gäster sporrar mig.

Ikväll t.ex var en rolig kväll, många turister var på besök, alla riktigt trevliga. En del stammisar kom fram och sa att det inte kändes som vanligt... Gossip är nästan som ett vardagsrum för många, helt plötsligt fyllt av okända människor... =)

Inga bråk, inga tjafs (förutom en flata - såklart - som klagade på att hennes 6:a drink var för svag och hon ville ha mer sprit gratis). En sak är säker - jag lurar INGEN. Du får det du beställer!

Nåja. Nu är klockan sent och jag är fortfarande uppe i varv efter en ganska stressig kväll. Ska kanske ta ett glas O´boy och en ostmacka... glana lite på dumburken och sedan försöka sova. Kanske krama lite på Fredrik också, men vill inte väcka honom, han ska ju upp och jobba tidigt... Snart har han semester dock, i tre veckor. Det är han värd så som han sliter.

Puss. Tack. Hej.

2 kommentarer:

 1. hej bra blogg du har vill du tjärna pengar
  kolla in detta
  http://www.woopa.se/?ref=spindeln1

  SvaraRadera
 2. Så är det nog med alla jobb, tyvärr.
  Semester, det är härligt :)

  SvaraRadera