onsdag 16 juni 2010

Visst har jag gjort min blogg manlig?

Share/Save/Bookmark

Shoppat till Mitzi-stugan!

Nästa vecka åker vi ner till Knarrholmen där mamma och pappa bor (inte den Knarrholmen i Göteborgs skärgård alltså, utan vår egen lilla ö utanför Karlskrona). Vi har tillsammans med brorsan och hans familj en liten stuga vid ena bryggan på tomten, vi kallar den för Mitzi Stugan eftersom vi hade en båt som hette Mitzi när vi var små och den låg alltid vid den bryggan...

Var iväg och köpte lite smågrejor idag, ett gäng sköna filtar som vi kan ha om det skulle vara kyligt eller om vi sitter på bryggan och dricker vin ända in på småtimmarna...

Köpte 10 st solcellslampor också som jag tänkte kunde lysa upp lite utanför stugan om kvällen.
Där ute på ön finns ju inga gatlyktor så det blir ganska mörkt även om vi har utelampan på stugan tänd. Blir nog jättefint... + att vi slipper snubbla runt bland buskarna mitt i natten!


Vi kollade upp hur det ser ut på väderfronten inför midsommar och det var 0 % chans till regn! Istället stod det att det i Karlskrona på midsommarafton ska vara 19°C och sol! PERFEKT!

Jag hoppas att vi kan åka ner redan dagen innan för då är det Lövmarknad på Stortorget - där har jag inte varit sedan jag var en liten gosse, och det var banne mig ett tag sedan! Dessutom skulle det vara soligt och 21° dagen innan!!!

GUD vad jag längtar!!!
Share/Save/Bookmark

Nu pirrar det i magen...


Lite pirrig... imorgon gäller det... Finalen av Klubbkampen 2010... vem ska ta hem GÖTEBORGS BÄSTA KLUBB? Västkust Rockerz eller vi på BarBee...?

Vi behöver DIG - kom dit och festa - maila mig om du vill stå på gästlistan - markus@beebar.se (SENAST kl 14 imorgon)

Om du inte kan komma - håll tummarna och håll koll på Djungeltrumman om du kan rösta...

Share/Save/Bookmark

GRATTIS JEPPE!

Idag fyller min storebror år! GRATTIS JEPPE!

Han var ganska elak som liten... påminde lite om Damien i "Omen" filmerna...

...men blev bättre med tiden! Idag är han världens bästa bror och jag är lyckligt lottad som har honom!


Share/Save/Bookmark