torsdag 18 februari 2010

Jonathan har ny blogg!

Jonathan har ny blogg - läs den du också!


Share/Save/Bookmark

Två bögar med startkablar...

Börje, vår bil alltså, har stått orörd i garaget i några månader nu, så idag tänkte Fredrik & jag att vi skulle gå dit och starta den lite... jag tryckte på "lås upp" knappen på nyckeln och då började larmet tjuta och batteriet i bilen var stendött! INGET fungerade... jag ringde min vän (och boss) Sten. Han kom med sin bil, självklart hade ingen av oss startkablar i våra bilar så vi fick åka till en bensinmack och låna. Vi öppnade motorhuvarna och fick använda oss av instruktionsböckerna till båda bilarna för att hitta batterierna... men vi hittade dem, kopplade kablarna och Börje startade och jag körde 10 varv i garaget... vågade inte köra ut i snön eftersom vi inte har vinterdäcken på...

TACK Sten för hjälpen!!!

Share/Save/Bookmark

Uteservering & sol...

Idag slog jag upp mina små blå redan kl 08 - med ett leende på läpparna gick jag genast upp och bryggde en kanna kaffe, Barry sov fortfarande så jag la mig i sängen och lekte med min iPhone medan kaffedoften spred sig... Vilken UNDERBAR dag!

Har nynnat och trallat på Armeniens sköna låt (Apricot stone) till Eurovision.

Sedan väckte jag Mr Eurovision med en köpp och skjutsade honom till Skandinavium efter det.

Har också hämtat ritningar för uteserveringen till Bee - det kommer att bli sååå fint i sommar - det självklara valet att sitta och sippa på ett glas gott vin eller en frisk sommardrink! Längtar tills den här snön är borta, men det lär väl dröja ett tag eftersom det ska komma ännu mer de närmsta dagarna... buhu!

Nåja, livet är ju ganska bra ändå! Imorgon t.ex kommer ju "Schlagerprofilerna" till Bee. Har fått många mail från diverse engagerade i Melodifestivalen som vill komma - kommer att bli så bra och roligt!!!

Fick t.ex meddelande ifrån Martin på escsweden.com igår att han kommer. Alexander från Poplight och hans crew kommer också och självklart Barry från esctoday.com, och många mer...

På lördag kommer Patrik till Club BarBee. Patrik är den snygge polisen som dessutom älskar musik! Han kommer att bjuda på sin bästa partyblandning!

Lördagarna på BarBee brukar vara fullsatta och det blir nog inte mindre folk när Melodifestivalen är i stan! Många har redan satt upp sig på gästlista - det kan du också göra, både till fredagen & lördagen om du vill. Släng iväg ett mail i så fall till markus@beebar.se senast kl 12 den dag du vill komma (skriv ditt namn och hur många ni är i sällskapet).

Det var väl vad jag hade att skriva om just nu... nu ska jag jobba lite... och sen gosa lite med Buddha och Madicken (Ericas söta lilla hund som är på besök här idag).

Tjena!Share/Save/Bookmark

En film ALLA borde se - "Prayers for Bobby"

En gripande film om Bobby som lever i en religiös familj. Han märker till sin fasa att han fantiserar om killar, inte tjejer, han är gay. Hans föräldrar försöker bota honom och till slut lämnar han sin familj och den lilla staden. Hans mamma envisas med att hitta ett sätt att bota honom och hon refererar till Gud och vad som står i bibeln.
En dag tar Bobby sitt liv. Hans mamma börjar sakta men säkert att ändra sin uppfattning...

Jag rekommenderar ALLA att se denna film! Jag själv kände igen mig i en hel del... den var fantastiskt gjord och storyn fick mig att gråta som ett litet barn flera gånger...

Se trailer här:


Share/Save/Bookmark