söndag 29 augusti 2010

Sköna söndag!

Sköna söndag!

På något sätt kopplar min kropp bort all stress på söndagar... det är så skönt, det är liksom den dagen jag omedvetet ställt in kroppen på att vila!

Jag borde däremot stressa lite i alla fall, vi ska visa lägenheten idag för tre olika. Det är nu ganska många som tackat ja för byte av lägenhet och som vill ha vår - oftast har de inte vad vi söker dock... men med lite tålamod ska det här säkert lösa sig till slut... hoppas jag!

Fredrik har gått runt hela lägenheten med vår Electrolux Ergorapido - dammsugaren med två-i-en, en golvdammsugare och en "smul" dammsugare. Han älskar den där apparaten och inte mig emot - no more hundhår eller damm... =) TACK kära släkt för den bröllopspresenten!!!

Gårdagen på Bee var bra, roliga människor! Lite stockholmsbesök - Rickard Lindh från Taste PR och hans pojkvän Daniel firade sin 10-månaders dag (fattar ni hur länge 10 månaders förhållande är i bögvärlden???) Grattis till er pojkar - hoppas ni lever lyckliga ihop i alla dagar!!!
Bobby Oduncu - en av stockholms kändisfrisörer - var på plats, han och nya ansvarige för fredagarna på PUSH, Alex, drack lite rosé innan de skulle på avslutningsfesten på Port De Soleil och sedan på PUSH där söta Anna hade sin fest...

Nu ska väl jag städa lite också, jag hör hur Fredrik demonstrativt fixar och donar och tycker att jag borde hjälpa till...

Hej så länge...