söndag 25 juli 2010

Vilken helg!

Foto: Mikaela Wingqvist

Foto: Anna Johnsson

Oj vilken trevlig helg!

I fredags hade Anna och jag kvalitetstid! Vi möttes upp vid halv åtta på kvällen för att tillsammans ta en öl och sedan gå till Saga Bars fest på nya Gamla Ullevi där jag skulle DJ:a.

Vi möttes och funderade på vart vi skulle sätta oss, vi ville helst ha ett ställe där vi kunde sitta ute, men inte där det var för mycket fulla skrikande gäster... vi kom på att gå till Trägårn och de hade öppet sin uteservering som vätter mot trädgårdsföreningen och har kvällssol - PERFEKT! Dessutom var det glest med folk...

Vi har inte suttit på tu man hand på evigheter och det känns som att det inte får dröja så länge till nästa gång!

Efter det gick vi till stället där jag skulle spela, jag satte igång och ganska snabbt fylldes lokalen och dansgolvet med mängder av partysugna tjejer! Festen var ett faktum och kvällen var fantastisk! Bra jobbat Sofia & Malena!

DESSUTOM var det nästan REKORDHELG på BEE denna helgen!!!

Igår åkte Fredrik och jag upp till Strömstad där hans pappa har en villavagn på en supermysig camping. Solen strålade och vi satt på deras altan och svettades och grillade, senare på kvällen flyttade vi in i uterummet och spelade Yatzy, det gick inget vidare för mig, man skulle till och med kunna säga att det gick skitdåligt!

Well, well... idag kom vi hem till ett regnigt Göteborg, men vad spelar det för roll när vi har haft en hel sommar och semester med sol, sol och åter sol... =)

Det blev tacos och TV för hela slanten...

Imorgon ska vi till Skansen Kronan och bestämma menyn inför... VÅRT BRÖLLOP i augusti!!!