onsdag 12 januari 2011

Produktiv dag!

 Jag har hunnit med mycket idag vill jag lova!

Förutom att jag fått en hel del jobb klart och styrt upp lite framtidsprojekt så har jag idag tränat igen!

Känner en energi som jag kanske kan skylla på detta... känns som om jag vill slänga mig ner på golvet och göra armhävningar... eller, nej det vill jag ju inte, men det känns skönt och uppfriskande!

Känns skönt att min PT Sebastian lyssnar på mig och försöker anpassa just min träning efter mig och mina mål... tur jag har honom, annars hade jag gett upp alldeles för snabbt...

Jag har idag även pratat med Polisen i Hallands Län, de som tog emot anmälan om att Buddha var bortsprungen på nyårsdagen. De kunde inte säga så mycket mer än att han anmälts försvunnen vid kl 08.40 på lördags morgonen 1/1-11 och att han lämnats in på stationen vid kl 12 och fångades på Lindens Torg i centralaste Kungsbacka. Polisen trodde också att han varit borta längre, men det var bara spekulation.

Efter det ringde jag till Djurskyddet på Länsstyrelsen och pratade med dem angående vad som hänt. De såg mycket allvarligt på detta och ska återkomma i ärendet.


Imorgon ska jag återigen försöka få tag på någon sakkunnig på SKK (Svenska Kennel Klubben).


Vad jag vet är att Hundhotellet brutit mot det avtal Elisabeth själv skrivit på där det står att de ska ta hand om hunden på BÄSTA sätt och informera ägare eller kontaktperson.


Det är många som kommenterat det som hänt och många som blivit upprörda. Vad jag främst ville med att berätta detta på bloggen var att andra inte ska drabbas, men hade även en förhoppning om att Hundhotellet skulle kontakta mig och försöka lösa detta genom att dels berätta sanningsenligt vad som hänt och återbetala kostnaden för att de skulle ta hand om min hund.


Jag har alltså aldrig haft för avsikt att vara elak, jag håller mig till sanningen och överdriver inte någonting. Jag vill veta vad som hänt och så vill jag att Hundhotellet ska förstå hur allvarligt det de har gjort är - men även som sagt varna andra!


Jag får lätt dåligt samvete - tycker synd om Elisabeth, så jag måste påminna mig själv hela tiden att hon faktiskt agerat väldigt fel. Kanske inte avsiktligt, men ska en person som agerar så fel i en sådan situation ha licens för en sådan här verksamhet, där hon ansvarar för ibland över 15 hundar på samma gång...?


Allt som har hänt är beklagligt, men jag måste ta tag i det, annars kanske någon annan stackare råkar ännu värre ut. Vi hade tur. Tur att vår hund idag är i livet och mår bra.


Om någon vill nå mig privat, positivt eller negativt, så är min mail: markus.gisslen@hotmail.com

Fler hundar har rymt från Hundhotellet

Var inne på rejta.se och ser att Elisabeth håller på att försöka få bort de omdömen som inte lovordar hennes verksamhet, dessutom finns ett inlägg från någon annan där det står så här:

"Inte förvånad

Inte FÖRSTA gången ni tappar bort en hund!!!Berätta nu Elisabet vad som hände förra året med mina HUNDAR!!!!Sluta ljuga och försöka förneka det"

Här kan ni läsa: http://www.rejta.se/omdome/162997/Hundhotellet+i+Kungsbacka
Oj!

Uppenbarligen är vi inte de första som drabbas av något liknande på Hundhotellet i Kungsbacka!