torsdag 3 september 2009

Simon & Tomas hos mina föräldrar

Simon & Tomas - Sveriges fulaste hem - utanför mina föräldrars hus - MISSA INTE AVSNITTET 14 SEPT!

Nu rullar reklamen för fullt på TV3 för Simon & Tomas säsong av "Sveriges fulaste hem". Första avsnittet är när de gör om hemma hos mamma och pappa, man kan i reklamen höra mamma säga till Simon "Nä nu får du snart åka hem!" hahaha

...om ni tittar noga så är även jag med på ett hörn...

Missa inte avsnittet 14/9 på TV 3!
Share/Save/Bookmark

VÄLKOMMEN HEM!

ADAM KOM HEM INATT!!! ÄNTLIGEN!

Som jag har saknat Gossips egen spellevink Adam!

Han har varit på Rhodos och "jobbat" hela sommaren... misstänker att det med jobb menas att festa hårt och flirta vilt! =)

I alla fall så är jag sååå glad att han är på svensk mark igen. Förhoppningsvis får jag honom att jobba redan imorgon i baren... HOPPAS!

Välkommen hem Adam!

Share/Save/Bookmark

FAN vad jag blir irriterad!

Något som jag fullständigt skiter i är vad en person har för sexuell läggning. Jag bryr mig inte vad folk föredrar sexuellt! All kärlek är bra, oavsett om det är två kvinnor, två män, en kvinna och en man, en transexuell och en man eller vilken kombination det än må vara!

Jag loggade in på qx.se nu inatt och fick ett meddelande med frågan "du markus.....får inte hetromänniskor vara på gossip??"

Självklart undrade jag var han fått något så befängt ifrån och han hävdar att hans två kompisar som är hetero ville komma in en kväll på Gossip och blivit stoppade, de hade frågat varför och fått svaret "Vi släpper bara in homos här!"... seriöst... det är nog det dummaste jag hört!

I de 5 år som jag jobbat och slitit på Gossip så har något av det viktigaste varit att vi ska vara en fördomsfri krog - och det är vi kända för att vara. Att någon kan med att påstå något sådant här gör mig upprörd!

Det är kanske inte så att de ljuger, MEN de måste ha missuppfattat vad vår danske entrévärd sagt. Det stoppas många i dörren på en helg, men inte pga sexuell läggning - det är något jag kan GARANTERA!

I alla fall - jag vill klargöra för alla att till Gossip får vem som helst komma om man har åldern inne, en fördomsfri attityd, ett trevligt beteende, inte är för berusad och självklart att man inte kommer iklädd en sopsäck... ;)

Tack för ordet, godnatt!


Share/Save/Bookmark