fredag 8 maj 2009

Norge repeterar i Moskva

IKVÄLL PÅ GOSSIP:

Gammal bild från Gossip - foto: hanky.se

ÖPPET KL 18-03 DJ MARKUS Kvällens prao i baren: MAX FRI ENTRÉ ÅLDER 23 ÖL, VIN & CIDER 29:- OBS! Vi har haft mycket problem med vår kortläsare, vi ska få en ny, men vet inte om den är installerad till ikväll - betala GÄRNA med kontanter! VÄLKOMNA! GOSSIP Parkgatan 13 GÖTEBORG

Tråkigt scenframträdande av Sverige i Moskva.


Jag är lite orolig inför tisdagens semifinal i ESC.

Spekulationer kring Sveriges framträdande;

Jag tycker att framträdandet är för lamt, ingen dynamik eller action. Ganska tråkigt. Jag menar inte att Malena Ernman ska hjula på scen, men kan inte dansarna göra något coolt istället för att bara gå runt på scenen. Tittar man på andra länders framträdanden så är det mycket koreografi och coola dansnummer. Folk som tittar på tävlingen röstar mycket på upplevelsen tror jag.

Det spekuleras av reportrar och journalister som är på plats i Moskva att om Sverige ska gå vidare så kommer det att ske med jurygruppernas hjälp, precis som förra året.

Christer Björkman i all ära, han är jätteduktig och proffsig, men han måste "think outside the box" och göra något nytt. Nu har vi ju möjligheten med denna speciella låten att dra all uppmärksamhet till oss, men istället gör de ett tråkigt framträdande som får hela denna mäktiga opera-pop låt att glömmas bort.

Jag är rädd att Sverige sinkar sina chanser pga för lite energi i framträdandet. Jag hoppas att jag har fel.

Ni kan kolla på olika repetitioner ifrån Moskva HÄR

Fantasilös...

Har egentligen inte mycket i huvudet just nu... ganska tomt och trist...

Kom hem för en stund sedan från jobbet, det var en ganska seg kväll men med trevliga gäster - som alltid. Man blir lite bortskämd med att alltid ha trevliga besökare på Gossip. Borde uppskatta det mer...

Har i alla fall putsat alla fönster på Gossip och alla flaskor och speglar i baren, även discokulan... och innan jobbet lagade jag middag... vad är det som händer? Vad hände med glamouren och lyxen?

Snart är det dags för EUROVISION SONG CONTEST! Äntligen! På tisdag ska Sverige tävla om en finalplats. Hur ska det gå? Tänk om vi inte ens kvalar?! Jooo... det måste vi göra... eller? Vi kommer att visa båda semifinalerna på Gossip (tisdag 12/5 & torsdag 14/5) samt finalen 16/5!

Imorgon ska Max jobba för första gången på Gossip, men han har jobbat på gayklubbar i andra delar av landet, så han ska nog fixa vår lilla bar - kom och se vad han går för! =)

NU = Natti natti... lite facebook först bara...