tisdag 31 mars 2009

Hemma och kurerar mig.

Blir hemma ikväll, Adam jobbar istället - glöm inte gratta honom om du går till Gossip! Han fyllde 20 i lördags!Adam & jag en kväll i baren på Gossip

Har druckit Echinagard och ätit soppa... men åt även lite av Malins jättegoda frysta cheesecake som hon bakade till min födelsedag. Mums! Cheesecake är det bästa!

Snart kommer Fredrik hem från jobbet, då ska jag bli lite extra sjuk igen så han tycker synd om mig... hoppas inte han läser detta... =)

Nu ska jag kolla Judge Judy, hon är bäst!

Krya på mig!

Bilder från födelsedagsfirandet i Fredags på Gossip

Magnus, jag & Anna på Club Queer

I limon på väg till Park Lane. Anders, Nando, Peter, Filip, Malin & Fredrik. Jag, Patrik & Anna satt längs bak.

Amanda, jag & Erica

Anna, Amanda & jag

SKÅL! Fick även champagne! UNDERBARA gäster!!!

Jag fick ballonger, tårta och allsång!

Fråga mig inte vad jag gör... ok?!

Peter

De tre sista bidragen till ESC 2009Svetlana Loboda, Ukraina (överst). Urban Symphony, Estland (mitten). De Toppers, Nederländerna (underst)

Vi har nu kommit till de tre bidrag som är de sista, sedan har vi gått igenom alla 42 bidragen. Så fort de sista är betygsatta av de som betygsatt alla bidragen (inte för sent än för dig som inte betygsatt ett enda, var med och påverka slutresultatet - klicka på Eurovision Song Contest under "Etiketter" så ser du alla inläggen) så sammanställer jag poängen så får vi se vilka länder som kom i topp och vilka som hamnade i botten!

Klicka på landet/bidraget för att lyssna. Kommentera. Betygsätt.

Ukraina - Svetlana Loboda, "Be My Valentine"

Som vanligt har Ukraina något eget och nytt. Detta är i mina öron skitbra! Jag älskar energin, instrumenten, framträdandet och jag gillar att Svetlana är lite crazy, speciellt när hon börjar spela trummor. Jag tror att Ukraina kommer att slåss i toppen. Kanske t.o.m vinst?
Mina poäng: 10

Estland - Urban Symphony, "Rändajad"

Estland 2010? Detta är asbra ju! Förra årets vinnare, Dima Bilan, hade en violinist med i sitt framträdande, och det verkar ha satt sina spår. Temat för ESC 2009 verkar vara stråkar. Inte mig emot! I love it! Hoppas att Estland framför låten på sitt eget språk, jättevackert! Denna låten kan också bli farlig. Lyssna på den 5 gånger... från början hade jag gett den 7 poäng, men nu har den stigit till toppen!
Mina poäng: 10

Nederländerna - De Toppers, "Shine"

Fy vad pinsamt! Tre gamla gubbar i silverkostymer... Usch! Patetiskt!!! Låten är trallvänlig och handlar om kärlek och fred... bla bla bla... Låter som en traditionell schlager, vilket är ett litet plus, men den är inte bra. Nej, ingen final för Holland i år heller.... Sorry.
Mina poäng: 5

10 p - Bosnien, Grekland, Estland, Norge, Sverige, Spanien, Ukraina

9 p - Albanien, Island

8 p - Azerbajdzjan, Bulgarien, Montenegro, Rumänien, Slovenien

7 p - Danmark, Kroatien, Malta, Ryssland, Serbien, Ungern

6 p - Finland, Frankrike, Moldavien, Turkiet

5 p - Israel, Lettland, Litauen, Nederländerna

4 p - Andorra, Polen, Tyskland

3 p - Portugal, Schweiz

2 p - Armenien, Cypern, England

1 p - Irland, Makedonien, Tjeckien, Vitryssland

0 p - Belgien, Slovakien

Jag tyar icke!

NEJ!!!

Jag har jätteont i halsen och känner mig hängig... jag vill inte bli sjuk!

Kanske stannar hemma ikväll... får se hur jag gör. Fanken också!

ÄLSKAR ATT SHOPPA!!!


Det blev en pikétröja från Fred Perry, en annan piké från Burberry, ett par dojjor från La Coste och två FANTASTISKA produkter från Biotherm - High Recharge ansiktskräm och Power Bronze (en puderborste för ansiktet, pudret ligger alltså i borsten, så kan du se så solbränd och fräsch ut - FANTASTISKT!). Älskar Biotherm mest för att deras produkter är grymma, men också för att man alltid får presenter!!! Dagens present var en necessär (vi har redan 4 eller 5 Biotherm necessärer...) fylld med produkter! Värd typ 800 eller nåt! TACK BIOTHERM!

Vi fick också inbjudan till NK Details premiär av sin nya klockavdelning som smygöppnar på Torsdag. Då ska vi dit och mingla, dricka skumpa och mumsa på snittarna... =)

Det var kul att träffa Jessica på NK en stund idag också, vi rengjorde våra förlovningsringar så de ser ut som nya nu, Jessica berättade om sin jetset helg i Basel, sydtyskland, där Breitling klockor hade en fest på ett 1500-tals slott med gratis sprit, uppträdanden... bla bla bla.... vem bryr sig liksom? Jag hade en UNDERBAR helg i Göteborg jag. Skiter väl i Breitling tjafs... jag vill ändå inte ha gratis sprit, mat, boende och all lyx man kan tänka sig, sådan är inte jag! Jag gillar att bli smutsig under naglarna och ta i lite... kämpa liksom, fattar ni? va? Basel... hahaha TÖNTIGT!

Efter en eftermiddag på Nordiska Kompagniet så gick vi till BEE BAR vid Saluhallen och käkade en supergod pasta, tror den hette Pasta Bee Beef. Gå dit och prova! Ni kommer inte att bli besvikna! Tack Kjell för oklanderligt bemötande!

Jobbat på Gossip ikväll... det var en lugn kväll... några bögar i baren, en från Spanien, så jag fick öva lite på min skolspanska, några andra bögar i lilla rummet och sist men inte minst Dejan och några riktigt gulliga bruttor! =)

Efter stängning kl 01 gick jag hem, hämtade Buddha som jag lämnade hos Janna, hon ville ha honom inatt. Nu ska väl jag sova också... känner att jag håller på att bli sjuk, vill & orkar inte det!!! Ska klunka i mig Kan Jang imorgon.

Höres!