fredag 19 juni 2009

Sommar, sommar och sol... näää... REGN!!!

Det är väl jäkligt märkligt att det är nästan lika kallt som på julafton ute och att det smattrar hysteriskt av regnet mot våra takfönster... Jag tycker synd om alla midsommarfirare som är ute och tältar, campar eller liknande. Är glad att vi ska hålla oss inomhus. Vi borde flytta midsommar till mitten av juli istället...

Jag vaknade oavsett med ett leende på mina läppar idag. Idag ska vi umgås och ha det trevligt - OCH dricka gott vin, äta god mat och lyssna på bra musik. Det ska bli en UNDERBAR midsommar! Jessica & Caprice kommer om en stund, då ska vi fixa och trixa lite med maten, sedan slutar båder Fredrik & Angela att jobba kl 16 och då kommer de hem också. Ska bli så nice! Blir nog att vi bara stannar hemma om regnet fortsätter.

Ett tips till alla er som stannar kvar i stan är att gå på GOSSIP ikväll. Öppnar kl 22 och stänger 03! DJ Aron spelar musiken och Vlad blandar drinkarna. Åldersgräns 23 år!

Jag hoppas att ni alla får en riktigt bra midsommar. Drick inte för mycket! ;)

Kramar,

Vill att det ska växa fortare!

Jag håller ju på att spara ut mitt hår igen så jag får det lika långt som på bilden. Fan vilken tid det tar! Jag har turen att ha väldigt tjockt hår, det ser ut som jag har en boll på huvudet just nu, så tjockt är det!

Är i den jobbigaste perioden, det måste växa lite till för att jag ska kunna göra något med det, nu går det inte att få till en schysst frill. Får bara ha tålamod... det kommer att bli skitsnyggt!

Torsdagskvällen på Gossip blev riktigt bra. Mycket folk som var på bra partyhumör, tyvärr stängde vi kl 01 och många ville festa vidare. Inte vad jag tippade dagen innan Midsommar... men kul var det! =)

Nu ska väl jag försöka sova så jag är pigg och utvilad imorgon...

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!!!