söndag 7 juni 2009

Smögen ikväll - FEST!!!

Smögens brygga

I eftermiddag beger vi oss (jag, Fredrik, Buddha & Peter Paris) upp till västkustens fest-Mekka - Smögen! Ikväll är det kick-off på Lagergrens Restaurang där.

Vi drar upp vid kl 17 ca, till Smögens Camping där vi hyrt en stuga. Där blir det lite ölprovning och kanske ett glas vin innan vi åker in till bryggan på Smögen och festar!

Janna & Vichy kommer redan att vara på plats när vi kommer... det kommer att bli en fantastisk kväll tror jag! Hoppas bara att vi slipper regn, allt blir så mycket roligare när det inte regnar!

Apropå mötet igår så är det många som är nyfikna och har frågat, gissat och spekulerat... jag kan säga att det är inte så stort som de flesta tror... bara en kul grej...

Lagergrens, Proviant, Longdrinks och spontan dans. På den täkta uteserveringen kan du med utsikt över smögens hamn äta en utsökt måltid. När Mörkret sedan lägger sig över Smögen, förvandlas snart den lugna resturangen till ett färgglatt inferno. På övervåningen, med det tighta dansgolvet överröstar gästerna ljudsystemet med sina impulisiva primalskrik.