fredag 5 februari 2010

Jag har tjuvlyssnat...

Nu kan man tjuvlyssna på bidragen till första delfinalen i Melodifestivalen på svt.se

Dessa fyra tycker jag låter bäst:

Jenny Silver - A Place To Stay

Låter cool och bra. Annorlunda! Man kan bara lyssna en minut på svt.se, hoppas den kommer igång...

Salem Al Fakir - Keep On Walking

Också annorlunda Melodifestivallåt... Annorlunda gillar jag! Skön låt... Good feeling!

Ola - Unstoppable

Jag är inget Ola-fan och hade det inte varit för pianot i låten skulle jag inte gilla den. Supertöntigt att Ola ännu en gång sjunger om Natalie.

Frispråkarn - Singel

Yo man... jag & hip hop går inte hand i hand, men av någon konstig anledning gillar jag den, speciellt tjejen som sjunger...

Share/Save/Bookmark

Lite spänd inför kvällen...

Gutenmorgen allihopa!

Idag var jag uppe tidigt. Var på Bee redan kl 09 för att kolla så att TV apparaterna fungerade som de skulle inför morgondagens MELODIFESTIVAL!!! Vi kommer självklart att visa den.

Lite spänd inför kvällen då vi har PREMIÄR för vårt nya fredagskoncept "Busy Bee". Tanken är en kväll där man själv bestämmer tempot. Ska det vara lugnt? Fest? PAAARTEY???

Jonas (som kallas XAVIO) kommer att spela musiken och han är grym! Hoppas bara det kommer mycket folk så kommer det att bli en succé!!! Ska ta lite bilder så ni får se sen hur det var, men om du inte har möjlighet att komma så håll tummarna att det blir bra!

Rekommenderar lunchen på Bee idag: Viltfärsbiffar (hjort) med gräddsås på blandsvamp, tillsammans med råstekt potatis och rönnbärsgelé! MUMS!

Det ska jag äta om en stund....

Share/Save/Bookmark