fredag 19 november 2010

Moccamaster - kaffebryggarnas Rolls Royce

Fredrik och jag har ju som ni vet flyttat och en av de saker vi behövde köpa nytt var en kaffebryggare. Även om den gamla bara är två år och är en bra bryggare med manuell espresso manick så började den strula lite... Vi hade siktet inställt på en "Moccamaster" - kaffebryggarnas Rolls Royce - med andra ord - SVINDYR!

Men ibland ska man ju ha tur också... i förrgår var vi på Cervera i Sisjön och kollade lampor, helt plötsligt såg vi en uppenbarelse i rött! En röd Moccamaster på ett bord med en skylt där det stod "70% rabatt" - anledningen till denna kraftiga prissänkning var att den såldes utan kannan. Vi slog till och köpte den, sedan åkte vi till SIBA och beställde en ny kanna. Vi sparade ca 1200:- på detta! Bra va!?

Idag var jag inne på hemsidan (http://www.moccamaster.com/se/) och registrerade att jag köpt en bryggare, då får man automatiskt dubbel garantilängd!

Nu sitter jag och dricker den första koppen kaffe från den och det smakar HIMMELSKT! Man märker en stor skillnad i smak pga att den hettar upp vattnet till en temperatur som gör att aromerna i kaffet kommer fram... Testa själv!!!

Visst är den fin???