tisdag 30 juni 2009

ÄLSKAR DENNA LÅTEN!Cidinho & Doca - Rap Das Armas

Glöm inte att köpa biljetter!

Jobbar ikväll på Gossip! Vi har öppet kl 20-01 och åldersgräns på 20 år - på veckodagarna är det 20-års gräns och på helgerna 23.

Vet inte vad för musik som jag ska spela ikväll, men tisdagar brukar vi kalla för "Konstig-musik-dag", då får jag spela alla konstiga låtar jag gillar!!! haha Mycket balkan, oriental mm...

Ni glömmer väl inte att köpa biljett till den stora SOMMARFESTEN som Queer & Zapphobar ordnar ihop?

JAG, MOI, ME ska vara DJ på deras schlager-terrass! Ska bli sååå kul!

Men om man nu inte tycker att jag är värd de 140 kronorna som biljetten kostar så kan ju Fridrik Ómar eller Lili & Susie ge lite valuta för pengarna, även de två topp-DJ:arna på det stora dansgolvet - Gossips egen ARON och ZOCKY, som brukar spela house.

Läs mer om festen här: www.cum.se


Imorgon flyttar vi!

Nu är det tisdag, det betyder att vi flyttar IMORGON!

Vi stannar självklart i Göteborg, t.o.m i samma stadsdel (Vasastan), men lite närmre centrum... =) Närmare bestämt till Storgatan!

Har beställt flyttkillar (Orion & Georg aus Österreich) samt flyttbil, tänkte att jag bara ska sitta på en pall och peka vart de ska bära allt... och se till så att de inte tar några smygpauser eller jobbar för sakta. Man måste göra det man är bäst på, jag är bra på att delegera ut arbetsuppgifter!

Nä, skämt och sido, jag får nog skita ner mina händer också.

Idag har vi packat ner i princip allt, bara smågrejor kvar att göra. Hela lägenheten är full av flyttlådor och väskor... känns bra!

Hittade ett gammalt vykort från början av 1900-talet på nätet, huset till vänster på bilden är det huset vi ska flytta in i! =) Fashionabelt och K-märkt - fint ska det va´, i sta´n ska man bo!


Natti natti!