torsdag 3 juni 2010

Trött... ibland blir man det...

Share/Save/Bookmark

Vackra Erica & Madicken


Foto: The Studio

Strax ska Buddha och jag åka och hämta Erica & Madicken, vi ska ta en promenad någonstans... hade varit skönt att åka ut till havet, men vet inga bra rundor där... tipsa gärna om bra (långa) promenader i och runt Göteborg!

Visst är de fina på bilden...?
Share/Save/Bookmark

Konstigt...

Nu ska ni få läsa något märkligt...

Igår satt jag och tänkte tillbaka på min barndom. Helt plötsligt, från ingenstans, poppade ett minne upp om en gård utanför Karlskrona som heter Gröngölsmåla Gård. Mina föräldrar kände de som ägde den gården - farbror Fredrik och tant Ellen. Vi brukade åka dit ibland och hälsa på, jag minns att allt var så spännande där.
Gården ligger liksom långt ut i skogen, man åker, eller åkte, en jättelång grusväg för att komma dit, väl där var vi ute bland djuren och i skogarna runt omkring. På vintern körde farbror Fredrik sin Jeep och vi åkte bakom med skidor, han drog oss liksom med rep bakom bilen.

I alla fall så har jag aldrig googlat detta innan och jag kan inte minnas när jag sist ägnade en tanke åt Gröngölsmåla sist, men igår gjorde jag alltså det. Jag visade bilder för Fredrik och berättade om när vi var där som små.

Nu, för ca 10 minuter sedan var jag inloggad på Facebook och kollade runt lite i allmänhet, jag trillade in på ett evenemang som hette "VINN WEEKWND FÖR 2 PERSONER". Sådant brukar jag alltid ignorera, men denna gången så läste jag, det gick ut på att man skulle gå in på en hemsida och rösta på Bed And Breakfast ställen i Sverige. Något sa till mig att söka på Karlskrona i Blekinge och direkt kom en bild på GRÖNGÖLSMÅLA GÅRD upp!

Nu har jag röstat på den och hoppas att Fredrik och jag vinner en weekend där... eller det är nog mest jag som önskar att vi vinner... han är nog mest orolig att jag ska släpa runt honom i skogen och peka och berätta minnen... hahaha... stackars Fredrik...

Gå in och rösta du också på allarum.se


Share/Save/Bookmark