torsdag 25 februari 2010

Lidl - Nein danke!


Jag var sugen (?) på att storhandla idag, men vi har ju inga vinterdäck på Börje (bilen). Vi brukar storhandla på ICA Maxi eller Kvantum, tycker det är ganska kul... men idag när jag var sugen hade jag ingen bil att forsla mig dit i så jag kom på att Lidl finns i Linné. Jag hoppade på en spårvagn (!). Fattar ni att det kostar pengar att åka en sådan där skramlig bullrig sak... huvvaligen! Men, bara tre hållplatser från Hagakyrkan ligger Lidl.

Har ni någon gång handlat på Lidl? ALLT är tyskt och heter något med "sch" i början... Jag letade ut några bra varor och bestämde mig för att testa lite udda produkter som t.ex choklad och hudlotion... Chokladen var en besvikelse och lotionen har jag ännu inte testat... men den ser suspekt ut!

Speciellt billigt vill jag inte heller påstå att det var... Lidl är inget för mig. Första och sista gången...
Share/Save/Bookmark

Snön ligger vit på taken...

Nu hör jag hur de klampar runt och skottar snö på taket... På tiden! Det har börjat läcka in på lite olika ställen i sovrummet förutom den stora vattenläckan i taket...

Share/Save/Bookmark

JIPPIE!!!

Det snöar!!! I mängder! Det ÖSER ner snö! Det lägger sig på vårt tak som läcker! HURRAAAA!!!

#"*^%!!!

Share/Save/Bookmark

Jobbig natt...

Jag har hostat och slemmat mig hela natten... sovit en stund för att ha vaknat av att jag hostat, gått upp och druckit echinagard, försökt sova... vid ett tillfälle hostade jag så mycket att jag trodde jag blödde i halsen.

Nu känns det bättre, men jag är ganska matt. Stackars mig. Undrar om jag kommer att överleva detta?

Taket droppar fortfarande men från lite olika ställen nu... Fastighetsservice ringde vid kl 07 och frågade om det fortfarande droppade... ööööhhh JA! De försöker nog prioritera var de ska börja röja snö, jag antar att det finns mer problem än bara vårt tak, men för mig är ju detta problemet självklart det viktigaste, så han lovade att taket skulle bli fritt från snö idag. Toppen!

Måste ta ut Buddha snart, lite frisk luft kan kanske få igång mig...

Hörs senare!

Share/Save/Bookmark