måndag 19 oktober 2009

VINNARE AV PRESENTKORT TILL MASSAGE


GRATTIS TILL ROBIN ZETTERLUND & OSKAR WALL SOM VANN VARS ETT PRESENTKORT TILL GÖTEBORGS MASSAGE & REHAB!

Share/Save/Bookmark

Angående elaka & sura kommentarer...

Ibland gör jag inlägg här på MIN blogg där jag kan vara upprörd/irriterad/arg mm... Oftast får jag kommentarer som är vänliga och trevliga, men ibland får jag elaka, sura och otrevliga kommentarer - av ANONYMA läsare. De skriver att jag är si eller så, men vad ni måste förstå är ju att detta är MIN blogg, mina tankar och mina åsikter. Jag kan omöjligtvis tycka och tänka på ett sätt som alla skulle gilla och hålla med om, men om man vill skriva otrevliga kommentarer så kan jag säga att innan jag ens överväger att publicera dem så måste man skriva vem man är, inte vara anonym och inte våga stå för sin åsikt.

Det jag har märkt är att i de två inlägg där dessa upprörda anonyma kommentarer inkommit var när det handlade om tidningen Tillit och om när jag blev påhoppad och falskt anklagad på krogen i fredags så är det ganska uppenbart att det är just personerna som inlägget handlar om som skrivit kommentarerna.

Ni kanske inte gillar det jag skriver om, men jag står ju i alla fall för det jag skriver här.

Skärpning, vill man ha sin kommentar publicerad så lägg till fullständigt namn och mailadress.

Nog om det...

Jag slog upp mina små blå väldigt tidigt idag! Uppe i ottan och tittar på morgon TV. Vilken energi jag har...

Hoppas att alla får en bra vecka! På fredag drar jag till Gävle där jag ska vara DJ på ett ställe som heter CAVA - ska bli jättekul!!!

Godmorgon!!!

Share/Save/Bookmark