måndag 19 oktober 2009

Angående elaka & sura kommentarer...

Ibland gör jag inlägg här på MIN blogg där jag kan vara upprörd/irriterad/arg mm... Oftast får jag kommentarer som är vänliga och trevliga, men ibland får jag elaka, sura och otrevliga kommentarer - av ANONYMA läsare. De skriver att jag är si eller så, men vad ni måste förstå är ju att detta är MIN blogg, mina tankar och mina åsikter. Jag kan omöjligtvis tycka och tänka på ett sätt som alla skulle gilla och hålla med om, men om man vill skriva otrevliga kommentarer så kan jag säga att innan jag ens överväger att publicera dem så måste man skriva vem man är, inte vara anonym och inte våga stå för sin åsikt.

Det jag har märkt är att i de två inlägg där dessa upprörda anonyma kommentarer inkommit var när det handlade om tidningen Tillit och om när jag blev påhoppad och falskt anklagad på krogen i fredags så är det ganska uppenbart att det är just personerna som inlägget handlar om som skrivit kommentarerna.

Ni kanske inte gillar det jag skriver om, men jag står ju i alla fall för det jag skriver här.

Skärpning, vill man ha sin kommentar publicerad så lägg till fullständigt namn och mailadress.

Nog om det...

Jag slog upp mina små blå väldigt tidigt idag! Uppe i ottan och tittar på morgon TV. Vilken energi jag har...

Hoppas att alla får en bra vecka! På fredag drar jag till Gävle där jag ska vara DJ på ett ställe som heter CAVA - ska bli jättekul!!!

Godmorgon!!!

Share/Save/Bookmark

5 kommentarer:

 1. Nästan så man skulle vilja att du publicerade kommentarerna så världen får se vilka labila jävlar det finns - som ställer sig och skriker på folk - sedan ber om ursäkt och sedan kan med och kommentera anonymt. Har ry varit med om det förrut att samma person varit otrevlig? Jag hade fan anmält idioten. Alla IP-nummer sparas ju så det är lätt att ta reda på vem som sitter och beter sig illa anonymt.

  SvaraRadera
 2. Mycket bra inlägg, Markus! Världen är full av ynkryggar. Ignore them! Puss /Anonym ;-P

  SvaraRadera
 3. Du får ju så klart räkna med dumma kommentarer på din blogg. Du är en färgrik person som väcker många positiva, men också negativa reaktioner hos folk. Du kan inte vara älskad av alla. Men du kan välja att ignorera alla som inte älskar dig. Eller i alla fall dom som anonymt skriver dumma kommentarer. Visar du dom att du blir arg eller ledsen triggar du bara dom.

  Så mitt råd är: ignorera dom helt, hela bunten...

  SvaraRadera