söndag 14 juni 2009

ENDAST seriösa svar, tack!

UTHYRES

Lägenhet i 2:a hand, centrala Göteborg - Vasastaden. 66 kvm, 2 r.o.k. Liten takterrass med fantastisk utsikt. 6:e våning (Hiss).

Hall: Marmorgolv
Toalett: Tvättmaskin, torktumlare, dusch
Vardagsrum: Snedtak, takfönster, trappa upp till terrass med utsikt över HELA Göteborg, parkett
Sovrum: takfönster, parkett
Kök: takfönster, diskmaskin
Stor walk-in closet finns.

Lägenheten är fin, välvårdad och unik. Måste ses. Hyra: ca 8200:-/mån. PERFEKT för par!
Inflytt: fr.o.m 1 juli 2009

Intresserad? Maila mig: markus.gisslen@hotmail.com

BETTAN KOMMER HEM IDAG!

Fredrik & Bettan i Athen 2008

Min bästa älskade Bettan som bor till och från i Athen kommer hem idag! Har saknat henne så mycket och längtat efter henne!

Fick ett sms för en stund sedan att de är i Köpenhamn, de har bilat såklart eftersom de har med sig sin hund och för att Bettan är EXTREMT flygrädd...

Hurra vad jag är glad!

Jessica missade planet från Rom igår så hon sippar nog på ett gott Amarone vin just nu...

Jessica däremot, vår älsklings Jessica, glömde bort att hennes plan till Sverige från Rom gick igår, hon satt och drack vin istället så nu får hon njuta lite extra i Italien och kommer hem imorgon (om hon inte missar det planet också...). Hoppas att hon köper med sig lite olika viner hem så vi kan ha en vinprovning snart. =)

Fredrik och jag är lediga idag, solen skiner och det är en alldeles underbar söndag! Vi ska nog ta med oss Buddhisten ner på stan och ta en köpp i sola! Sol inne, sol ute, sol i hjärta, sol i sinne!

...kanske ett glas vin ikväll... Caleo är ju alltid trevligt... sugen på en Amaretto också... får bearbeta Fredrik lite tror jag... =)

OJ! Höll på att glömma... fick en jättesnygg svart ETON skjorta av Fredrik! En "slim fit" - och den passade jättebra! Bara så ni vet så använder jag alltså SLIM-fit... haha Weeeeeeeee!!!!!

Lägenheten...

Jodå, igår eftermiddag gick Fredrik & jag för att se på lägenheten, den lägenheten som vi inte hade som vårt förstaval. Vi hade inte den bästa inställningen när vi kom dit, besvikna och ganska negativa.

Lägenheten ligger i och för sig på bästa läget i Vasastaden, Göteborg, men vi ville ju ha lägenheten UNDER den vi nu kan få om vi vill.

Lägenheten är en vindsvåning på 65 m2 och ligger på 5:e våningen och har snedtak... mitt minne av hur den såg ut så var det ett råtthål.

Något hade hänt! Ingenting ser längre ut som det en gång gjorde! ALLT är omgjort till en modern, lyxig takvåning med den senaste inredningen. Ännu så är inga golv lagda, inget kakel uppsatt, ingen köksutrustning på plats, inga väggar målade - MEN all inredning fanns att se på plats. Det kommer att bli såååå snyggt!

Först och främst så har den en egen trappa upp i lägenheten, toalett med fönster och golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Köket har en liten köks-ö med frihängande fläkt och alla vitvaror (kyl & frys, spis, fläkt) är i rostfritt stål. Vardagsrummet har en liten balkong där man ser ner på Storgatan och kan se ända bort till Haga. Sovrummet är rymligt med två stora fönster mot gården. Ett litet kontor och en ganska rymlig hall - dessutom ingår ju ett trapphus som kan räknas till lägenheten!

Gissa om vi blev glatt överraskade!?

Dessutom fick vi veta att vi KANSKE kan få lägenheten under istället, den med 3.80 m i takhöjd, stuckatur och 10 m2 större... men frågan är om vi skulle vilja ha den nu. Den har ingen balkong och ett mindre badrum...

Huvudsaken är att vi får en superfin lägenhet med bästa läget, helt nyrenoverad och vårt första RIKTIGA hem. Vi är så himla lyckliga!

...men ännu är inga papper underskrivna... innan dess kan vi inte ta ut all lycka... man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken...

Håll nu tummarna för att allt går i lås!

För att tala om något annat så kan jag berätta att vi hade en stressig kväll i baren på Gossip. Ännu en kväll med mycket drinkar!
Vid kl 02 fick vår diskplock något i ögat och fick rusa till akuten så jag plockade glas, putsade bord, diskade och assisterade Vlad i baren. Kul med lite andra arbetsuppgifter... Kan berätta att vår diskplock, Dijana, kom tillbaka efter vi stängt och sa att det inte fanns något i hennes öga. Puh!

Nu är det söndag. Vet ni att jag ÄLSKAR söndagar? Speciellt när Fredrik också har hela dagen ledig.

Livet känns riktigt bra... =)

Puss & kram till er alla som orkar läsa min blogg, ni är BÄST!