tisdag 6 oktober 2009

NY TÄVLING!

Denna veckan får ni skynda er att tävla! Två st biljetter till föreställningen "TRE BJÖRNAR OCH EN UTTER" på Pusterviksteatern fredagen 9/10 kl 20.00. För att vinna behöver du bara skriva ditt för- & efternamn till min mail: markus.gisslen@hotmail.com SENAST 8/10!

“TRE BJÖRNAR OCH EN UTTER - bögar är inte solidariska” är ett samarbete mellan Carl Olof Berg, Robert Fux, Farao Groth och Per Öhagen. Samlade på en scen bjuder de in publiken till att fundera över vad som är solidaritet och inte.

Tillsammans ställer de medverkande frågor och plockar isär myter med mycket humor men även allvar. Med olika erfarenheter från teater, dans, dragshow blir det en föreställning som underhåller lika mycket som den berör och upprör.

Share/Save/Bookmark

VINNARE AV D&G KALSONGER FRÅN JENS K


Förra veckans tävling var ett tvåpack D&G kalsonger från nyöppnade herrbutiken JENS K på Drottninggatan 30 i Göteborg!

VINNARE blev JONTE SUNDBÄCK! GRATTIS!

Share/Save/Bookmark

Jodå så att...

Ännu en givande dag!

Började med ett snabbt möte med sötaste Erika sedan har dagen faktiskt varit ganska fullspäckad med möten. Bra möten. Seriösa möten! Känns bra det här!

Mellan mötena hann jag luncha med Jessica, köpa present till mina brorsbarn & fika med min älskling & Angela.

Nu kom jag hem för en stund sedan och då har Fredrik tänt ljus i hela lägenheten och vi ska strax göra varma mackor, smaskigt!

Kl 21 börjar det bästa (näst efter Svenska Hollywoodfruar alltså)! DESPERATE HOUSEWIVES!

HURRA!

Imorgon har jag inte så himla mycket inbokat... kanske fika med någon jag inte fikat med på länge... ANNA?!?!?! Hör av dig gumman!!!

Share/Save/Bookmark