lördag 21 mars 2009

Ska till Janna snart


Ska till Janna om en stund och klippa burret. Ska bli skönt, det är långt och tjockt nu. Världens bästa (OCH snyggaste) frisör - Janna Gunberg! Säg till om du vill ha hennes nummer! =)

Sofia på Gossip!


Måste bara berätta att vackra Sofia som tävlade i Melodifestivalen med låten "Alla" som framfördes på grekiska var på Gossip ikväll! Hon var ännu vackrare i verkligheten och dessutom så var hon så j-vla trevlig! Ja, både hon och hennes sällskap var faktiskt väldigt trevliga!

Hon skulle eventuellt komma tillbaka ikväll, hon sa att hon haft jättetrevligt... VÄLKOMNA tillbaka!

HÄR kan du se & höra Sofia i Melodifestivalen 2009 med låten "Alla"

HÄR kan du se & höra Sofia i Melodifestivalen 2007 med låten "Hypnotized"

Dagens ESC bidrag!

Krassimir Avramov, Bulgarien (Överst)
Johanna Gudrun Jonsdottir, Island (Mitten)
Next Time, Makedonien (Underst)

Som ni säkert vet vid detta laget är att jag lägger upp tre nya bidrag till Eurovision Song Contest 2009 varje dag som du kan lyssna på. Kul om du slänger in en kommentar eller t.o.m sätter betyg på låtarna! Vill du se och kommentera tidigare ESC bidrag så kolla i högerspalten under "Etiketter" så hittar du!

För att lyssna på bidraget är det bara att klicka på landet så spelas video upp från YouTube.

Bulgarien - Krassimir Avramov, "Illusion"

Nu kommer nog alla att tycka att jag är knäpp i huvudet.. men vet ni vad, jag är kanske lite knäpp... men jag gillar faktiskt denna låten! Sångaren ser ju ut som om han inte har alla hästar i stallet... grönbete kanske? Men visst är det coolt hur höga toner han tar!? Bulgarien har de senaste åren verkligen stuckit ut. 2007 med "Water" som placerades väldigt högt, kommer inte ihåg exakt placering, men topp-5 var det, förra året med en jättebra låt som heter "DJ Take Me Away" som tyvärr inte kvalade in i finalen. De kör sin egen stil i alla fall!
Mina poäng: 8

Island - Jóhanna Gudrún Jónsdóttir, "Is It True"

Mycket vackert! En riktigt bra ballad! Låten sätter sig ganska omgående och Johanna, eller Gudrun, eller vad hon heter, sjunger med inlevelse och trovärdighet - dessutom är hon skitsnygg! Tråkig klänning bara... Jag tror att denna kan bli farlig, men i så fall så säger jag bara - det är faktiskt Islands tur att vinna snart, men tror inte det blir i år dock. Kan slå Sverige...
Mina poäng: 9 +

Makeonien - Next Time, "Nesto Sto Ke Ostane"

Vilken utstrålning! Vilken karisma! Vilka grabbar!!! NOT! Fy vad 2.57 minuter kan kännas som en evighet... Detta faller inte mig i smaken! 1. Jag gillar inte rock. 2. Jag fattar inte ett ord. 3. Tråkig scen och framträdande. Mina poäng: 1

Sverige 10 + p
Spanien 10 p


Island 9 + p

Bulgarien 8 p
Montenegro 8 p

Ryssland 7 p

Frankrike 6 p
Turkiet 6 p

Israel 5 p

Andorra 4 p
Tyskland 4 p

Schweiz 3 p

Armenien 2 p
England 2 p

Makedonien 1 p
Tjeckien 1 p
Vitryssland 1 p

Belgien 0 p